منابع خبری بامداد دوشنبه گزارش دادند، کره شمالی یک آزمایش در رابطه با پرتاب ماهواره جاسوسی انجام داده است. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، از روسیا الیوم، خبرگزاری کره شمالی اعلام کرد، اداره ملی توسعه هوافضای پیونگ یانگ (NADA) آزمایش مهمی در ارتباط با پرتاب ماهواره جاسوسی را در ایستگاه پرتاب ماهواره «سوهائه» در […]

منابع خبری بامداد دوشنبه گزارش دادند، کره شمالی یک آزمایش در رابطه با پرتاب ماهواره جاسوسی انجام داده است.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، از روسیا الیوم، خبرگزاری کره شمالی اعلام کرد، اداره ملی توسعه هوافضای پیونگ یانگ (NADA) آزمایش مهمی در ارتباط با پرتاب ماهواره جاسوسی را در ایستگاه پرتاب ماهواره «سوهائه» در شمال غربی این کشور انجام داده است.

بر اساس این گزارش، آزمایش پیونگ یانگ برای ارزیابی توانایی در تصویربرداری ماهواره‌ای، انتقال داده و سیستم‌های کنترل است.

این گزارش افزوده است: یک موشک حامل ماهواره شامل تعدادی دوربین، فرستنده و گیرنده تصاویر و یک دستگاه کنترل و یک باتری ذخیره ساز در زاویه بالای ۵۰۰ کیلومتر شلیک شد.

در این گزارش همچنین آمده است: ما در این آزمایش شاخص‌های فنی مهم مانند فناوری عملکرد دوربین در محیط فضا، پردازش داده‌ها و توانایی انتقال دستگاه‌های ارتباطی، دقت ردیابی و کنترل سیستم زمینی را با موفقیت تست کردیم.

خبرگزاری کره شمالی این آزمایش را دروازه ورود به فاز نهایی پرتاب یک ماهواره شناسایی خوانده که تا ماه آوریل ۲۰۲۳ تکمیل می‌شود.

این در حالی است که بامداد یکشنبه گارد ساحلی ژاپن اعلام کرد، کره شمالی ۲ موشک بالستیک به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است.

شلیک این دو موشک بالستیک سه روز پس از آن انجام شد که کره شمالی اعلام کرد یک «موتور سوخت جامد با رانش بالا» برای یک سلاح راهبردی جدید آزمایش کرد.

کارشناسان معتقدند که این موتور به کره شمالی امکان می‌دهد تا موشک‌های بالستیک را با سرعت بیشتری شلیک کند.

آزمایش این موتور هفته گذشته در مرکز پرتاب ماهواره‌ای «سوهائه» و تحت نظر کیم جونگ اون رهبر کره شمالی انجام شد.

کره شمالی در یک سال گذشته آزمایش‌های موشکی زیادی از جمله موشک بالستیک قاره‌پیما انجام داده است. این موشک قادر است به آمریکا برسد.

برخی کارشناسان معتقدند که کره شمالی موشک‌های دارای کلاهک هسته‌ای دارد که می‌تواند به آمریکا برسد اما برخی دیگر می‌گویند که این کشور چند سال با دستیابی به چنین تسلیحاتی فاصله دارد.

آمریکا و کره جنوبی برای مقابله با کره شمالی همواره رزمایش‌های مشترکی انجام می‌دهند و تحریم‌های بین‌الملی گسترده‌ای علیه پیونگ یانگ وضع شده است.