کردستان دارای ۱.۱ دهم ومیلیارد تُن ذخایر معدنی است/ بستر تبدیل شدن کردستان به استان صنعتی در حوزه معدن و فولاد فراهم است استاندار کردستان از  ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی در کردستان خبر داد و گفت: سیاست دولت سیزدهم کنترل خام فروشی است و با قوت در حال پیگیری این مهم هستیم. به […]

کردستان دارای ۱.۱ دهم ومیلیارد تُن ذخایر معدنی است/ بستر تبدیل شدن کردستان به استان صنعتی در حوزه معدن و فولاد فراهم است

استاندار کردستان از  ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی در کردستان خبر داد و گفت: سیاست دولت سیزدهم کنترل خام فروشی است و با قوت در حال پیگیری این مهم هستیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ سماعیل زارعی کوشا امروز چهارشنبه(۱۹ اردیبهشت) در روند بازدید ۴ ساعته از مجموعه کیمیا معادن شهرستان بیجار  با عنایت به ظرفیت‌ها و منابع خدادادی استان کردستان،  گفت :باید از این موهبت‌ها به بهترین شکل ممکن در راستای توسعه این استان گام‌های استواری برداریم.

وی با بیان اینکه در دو سال و نیم گذشته گفتمان و بیان شعار ما بر این مبنا بوده که کردستان محروم نیست، خاطرنشان کرد: این استان دارای ظرفیت و ذخایر ارزشمندی است اما هم سیاست‌های رژیم سابق که در محروم نگه داشتن استان‌های مرزی و کردستان تعمد داشت، باعث شده بود تا توسعه و آبادانی اتفاق نیافتد.

استاندار کردستان افزود: بعد از انقلاب اسلامی فرهنگ خدمت جای حکومت را گرفت و امام (ره) با تاکید بر پیشرفت و خدمت به مناطقی مانند کردستان، معتقد بودند خدمت در این نقاط اجر و ثواب بیشتری دارد.

زارعی کوشا از  ۱.۱ دهم میلیارد تن ذخایر معدنی در کردستان خبر داد و گفت:
این استان با ظرفیت بالا در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وی تاکید کرد: سیاست دولت سیزدهم کنترل خام فروشی است و با قوت در حال پیگیری در این زمینه هستیم.

استاندار کردستان در ادامه با بیان اینکه شهرستان بیجار بسیار پرظرفیت‌ است و اراضی کشاورزی زیادی دارد، افزود: با توجه به اینکه اراضی کشاورزی این منطقه دیم است اما به تنهایی سه درصد تولید گندم کشور را برعهده دارد.

طبق گفته زارعی کوشا معادن بیجار امروز تنها به استخراج سنگ آهن می‌پردازد بلکه زمینه جذب و اشتغال بیش از ۸۰۰ نفر از مردم این منطقه را فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه معادن استان و کیمیا معادن در حفاظت از محیط زیست با اقدامات مربوطه، توجه ویژه‌ای به این مهم داشته‌اند، این حسن انجام کار در راستای اهمیت به الزامات محیط زیستی را ارج نهاد.

استاندار کردستان با ابراز امیدواری  کرد  این گام‌ها با قوت برداشته شود و از استانی که تنها محصولات سنتی کشاورزی داشت به یک استان صنعتی در حوزه معدن و فولاد تبدیل شود.

زارعی کوشا با بیان اینکه این مجموعه گوشه‌ای از زنجیره فولاد است، یادآور شد: وجود مجموعه‌هایی مثل کیمیا معادن، صبانور و فولاد کردستان موجب می‌شوند که کردستان از استانی که اقتصاد آن  بر مبنای کشاورزی تعریف شده به سمت استانی صنعتی حرکت کند.

گفتنی است: مجموعه کیمیا معادن سپاهان، در زمینی به مساحت چهار کیلومتر مربع، ظرفیت ۸۰۰ هزار تُن در دو خط تولید کنسانتره را در سال دارد.