لزوم حراست بیشتر دختران در برابر آسیب ها فرمانده انتظامی استان در یادداشتی به مناسبت روز دختر گفت: برهمه خانواده ها، عموم مردم و مسئولان واجب است تا چنان نگهبانی مقتدر از این گل های سرزنده و شاداب میهنمان حراست و پاسداری کرده و اجازه ندهیم هیچگونه آسیب، صدمه و آفتی به آنان وارد آید. […]

فرمانده انتظامی استان در یادداشتی به مناسبت روز دختر گفت: برهمه خانواده ها، عموم مردم و مسئولان واجب است تا چنان نگهبانی مقتدر از این گل های سرزنده و شاداب میهنمان حراست و پاسداری کرده و اجازه ندهیم هیچگونه آسیب، صدمه و آفتی به آنان وارد آید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، براساس یک سنت حسنه بسیار خوب که پس از پیروزی انقلاب اسلامی پایه گذاری شد روزهایمان را به یاد یکی از اسوه های اخلاقی، فرهنگی و دینی مان نامگذاری می کنیم. میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) هم براساس همان سنت نیکو و پسندیده در سال ۸۵ از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور به نام روز دختر نامگذاری و هر سال در اولین روز ماه ذی القعده جشن ها و برنامه های گسترده ای به منظور تکریم دختران سرزینمان برپا می شود.
یکی از القاب حضرت فاطمه دختر امام موسی کاظم (ع) و خواهر حضرت امام رضا (ع) معصومه است. عصمت به معنای پیراستگی از خطا و اشتباه است و ایشان تنها دختری بودند که با سیر سلوک و تعبد درگاه احدیت توانستند در میان تمام دختران امامان معصوم به این لقب دست یابند. در مورد شفاعت گسترده حضرت فاطمه زهرا (س) در روز محشر طبق احادیث منقول از اهل سنت و شیعه هیچ شکی وجود ندارد اما در مورد حضرت فاطمه معصومه (س) از جهت گستردگی شفاعت هیچ کس یا حداقل هیچ بانویی به پای ایشان نمی رسد. در جلد دوم کتاب سفینه البحار شیخ عباس قمی از امام جعفر صادق(ع) نقل شده که در این رابطه می فرمایند:« دختری از نسل من در شهر قم مدفون می شود که با شفاعت او همه شیعیان ما وارد بهشت می شوند.»  
در خصوص شأن و منزلت حضرت فاطمه معصومه (س) همین بس که امام رضا (ع) در زیارت نامه آن حضرت می فرمایند:« فان لک عندالله شاناً من الشأن یعنی تو در محضر الهی شان و منزلت وصف ناپذیری داری که بر خاک نشینان این عالم قابل تصور نیست و تنها خدا و پیامبر و اوصیاء طاهرینش بر آن واقفند.
یکی دیگر از القاب آن حضرت عالمه غیر متعلمه است. آن حضرت با آنکه نه پیامبر و نه امام بودند اما شواهد و قرائنی وجود دارد که تایید می کند ایشان چنان در سلوک معنوی خود طی طریق کرده بودند که مظهر اسماءالحسنی شده و علوم اکتسابی برای آن حضرت از سنخ و جنس علم حضوری شده و شخصیت عالمه غیرمتعلمه یعنی عالمی که مکتب نرفته و معلم ندیده اما بر علوم احاطه داشته پیدا کرده بود.
در جلد ۶۰ کتاب بحارالانوار آمده است عده ای از شیعیان برای دریافت پاسخ پرسش های خود به خانه امام موسی کاظم (ع) آمدند اما آن حضرت در سفر بودند. آنها پرسش های خود را به افراد خانواده حضرت دادند تا در سفر بعد آن پاسخ ها را دریافت کنند. هنگام خداحافظی حضرت معصومه (س) که در آن زمان ۱۰ سال داشتند پاسخ پرسش ها را نوشته و به آنان دادند و آنها نیز پاسخ ها را گرفته و عزیمت کردند در بین راه امام موسی کاظم (ع) را مشاهده کرده و قضیه را برایشان بازگو نمودند امام پاسخ ها را از آنان گرفته و پس از مطالعه سه بار فرمودند: « فداها ابوها یعنی پدرش به فدایش»
محدثه بودن، با تقوا، پاکدامنی، عفیفه و باحُجب و حیا بودن، روشن بینی و بصیرت، باهوش و داشتن قدرت تشخیص بالا، ولایت مداری و در خط و مسیر امام راه رفتن از دیگر خصوصیات و ویژگی های بارز آن حضرت است که هر کدام از آنها می تواند الگویی برای دختران ایران اسلامی ما باشد و بدانند که در آموزه های دینی ما هیچ فرقی بین دختر و پسر بودن نیست و دختران هم اگر سیر و سلوک الی الله را طی کنند به مقام های اعلی می رسند و برکات فراوانی را نصیب خانواده و جامعه خود می کنند.   
روز دختر در حقیقت فرصتی است تا به این فرشته های روی زمین و معادن بزرگ مهر و عاطفه و احساس و محبت که نعمت های بزرگ خداوند به شمار می آیند توجه بیشتری کرده و به جایگاه و مقام آنان به عنوان شیرزنان و مادران آینده ای که  تربیت دهنده انسان های بزرگ و حماسه ساز کشور خواهند بود بیش از پیش اهمیت داده شود.
در برحه و زمانه ای که دشمن تمام برنامه های خود را برای فریب دادن دختران و گرفتن هویت دینی، فرهنگی و اخلاقی و اصالت آنان معطوف کرده و از طریق منحرف کردن آنان نقشه های شوم خود را دنبال می کند برهمه خانواده ها، عموم مردم و مسئولان واجب است تا چنان نگهبانی مقتدر از این گل های سرزنده و شاداب میهنمان حراست و پاسداری کرده و اجازه ندهیم هیچگونه آسیب، صدمه و آفتی به آنان وارد آید.
روز دختر بهانه ای است تا به مسئولیت خود در برابر این قشر بیش از پیش پی برده و نگذاریم ایمانشان به تاراج رفته و دامنشان آلوده به ناپاکی ها و آلوگی ها شود. باید امنیت و آرامش آنان را بیش از پیش فراهم آوریم و هراس و نگرانی آینده را از آنان بزداییم و زمینه رشد فکری، معنوی و علمی و سلامت روحی و روانیشان را ایجاد نماییم چرا که اگر دختران هر جامعه ای آسیب ببینند روح آن جامعه نیز از دست می رود و رشد و بالندگی و تعالیش متوقف می شود.   

اینجانب فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) که به زیبایی و شایستگی روز دختر نام گذاری شده را به همه دختران سرزمینمان تبریک گفته، سلامتی ، بهروزی، موفقیت ، دلی شاد و زندگی سرشار از خوشبختی را برایشان از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
نویسنده: سرتیپ دوم پاسدار حمید علینقیان پور، فرمانده انتظامی استان اصفهان