تفاهم نامه همکاری میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی به امضا رسید. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مراسم امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی […]
تفاهم نامه همکاری میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی به امضا رسید.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مراسم امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ظهر امروز سه شنبه بیست و نهم شهریورماه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در سالن جلسات وزارتخانه برگزار شد.
اسماعیلی در این مراسم در خصوص جایگاه فعلی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: این مرکز امروزه به پشتوانه رویش علمی و پژوهشی خود در کشور به نقطه قوت برای حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی نظام تبدیل شده است.
وی در ادامه مرکز پژوهش های مجلس را مجموعه ای از تجربیات علمی و عملی پژوهشگران دانست و تصریح کرد: این مرکز امروزه به فرایندهای قابل قبول علمی دست یافته است که بخش های مختلف دولت مردمی به عنوان نظر کارشناسی ساعد از نقطه نظرات مرکز بهره مند میشوند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات به عنوان مهمترین نهاد پژوهش فرهنگی در مجموعه دولت مطرح است، خاطرنشان کرد: با تصمیمی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ شد، فعالیت های مرتبط با مرکز ملی رصد و مرکز ملی پیوست نگاری فرهنگی به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ واگذار شده است.
اسماعیلی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال تقویت تعاملات خود با مرکز پژوهش های مجلس است، گفت: وزارت فرهنگ برای پیشبرد اهداف خود به پشتیبانی علمی مرکز نیاز دارد و امضای این تفاهم نامه بهانه ای برای گسترش تعاملات همه جانبه بخش های مختلف وزارت فرهنگ با مرکز پژوهش های مجلس به شمار میرود.
مرکز پژوهش های مجلس از سرمایه های علمی کشور
همچنین بابک نگاهداری، رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: امیدواریم با امضای تفاهم نامه این مرکز با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شرایطی فراهم شود تا در راستای پیشبرد اهداف متعالی نظام قدم های استواری برداشته شود.
وی افزود: این مرکز از سرمایه های علمی نظام محسوب میشود که به پشتوانه حضور صدها پژوهشگر با گرایش های مختلف و ساختاری سریع و چابک کارگروه های متفاوت را شکل میدهد و به چالش های مرتبط با حوزه حکمرانی ورود پیدا می کند.
وی ادامه داد: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با داشتن ظرفیت های فراوان انواع و اقسام کمک های مشورتی را به قوای سه گانه و نهادهای حاکمیتی ارائه می دهد.
Monday, 18 November , 2024