گردان تک نفره دفاع مقدس که بود؟ بعثی‌ها به او لقب صیاد خمینی داده بودند و صدام برای شکارش یک تیم ۲۰ نفره تک تیرانداز بین المللی را اجیر کرده بود که اتفاقا تک تیرانداز‌های امریکایی هم جزو آن‌ها بودند، اما هر بار با تلفات سنگین بر می‌گشتند. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران؛ […]

گردان تک نفره دفاع مقدس که بود؟

بعثی‌ها به او لقب صیاد خمینی داده بودند و صدام برای شکارش یک تیم ۲۰ نفره تک تیرانداز بین المللی را اجیر کرده بود که اتفاقا تک تیرانداز‌های امریکایی هم جزو آن‌ها بودند، اما هر بار با تلفات سنگین بر می‌گشتند.

شهید عبدالرسول زرین که شهید خرازی به او لقب گردان تک نفره داده بود بهترین تک تیرانداز دفاع مقدس بود. این رزمنده دلاور سه هزار شلیک موفق داشت که ۷۰۰ شلیکش فرماندهان اصلی بعثی و بقیه هم آتش بار‌ها و نیرو‌های اثرگذار دشمن را از پا در آورد.

بعثی‌ها به او لقب صیاد خمینی داده بودند و صدام برای شکارش یک تیم ۲۰ نفره تک تیرانداز بین المللی را اجیر کرده بود که اتفاقا تک تیرانداز‌های امریکایی هم جزو آن‌ها بودند، اما هر بار با تلفات سنگین بر می‌گشتند.

سردار شهید عبدالرسول زرین متولد سال ۱۳۲۰ در اطراف گچساران کهکیلویه و بویر احمد، روستای دهدشت، به دنیا آمد. او به تک تیرانداز جنگ معروف بوده و از همرزمان شهید خرازی بود.

شهید زرین از سن کودکی پدر و مادرش را از دست داد و بعد از آن تحت سرپرستی دایی خود قرار گرفت و رشد کرد. در سن ۱۶ سالگی به اصفهان نقل مکان کرد و مشغول به کار در مغازه لباس فروشی شد.

دوستان پدرش؛ همسرش را به دلیل صبوری و مؤمنی به وی معرفی می‌کنند. و در نهایت در ۲۲ سالگی در سال ۱۳۴۲ در شهرضای اصفهان ازدواج کرد. ثمره این ازدواج چهار پسر و سه دختر است.

با شروع اعتراضات و تظاهرات علیه شاه، او نیز با مردم همگام شد و در تظاهرات ضد طاغوت شرکت می کرد و یکی از مبارزان قبل از انقلاب علیه حکومت پهلوی بود. او با تشکیل سپاه پاسداران به عضویت سپاه درآمد.

شهید عبدالرسول زرین با شروع جنگ، راهی غرب کشور شد و بعد از آن به جبهه جنوب اعزام شد و در کنار سردار شهید حاج حسین خرازی به نبرد پرداخت.

وی در جنگ‌های نامنظم و دیگر عملیات‌ها به عنوان تک تیرانداز شرکت می‌کرد و ضربات محلکی به دشمن وارد می‌کرد.

او بارها زخمی شده بود و ۶۰ درصد از کار افتادگی داشت، شهید خرازی معافیت او را از رزم صادر کرده بود اما نشستن برای این رزمنده دلاور معنایی نداشت.

تک‌تیرانداز سرشناس، بارها آتش دشمن را در ارتفاعات صعب‌العبور، فقط با یک‌ بار فشار دادن ماشه اسحله‌اش خاموش کرده است.

او تا سال ۶۳ به طور مداوم در اکثر عملیات‌های جنوب و غرب حضور فعال داشته و مسئولیت‌های مختلفی از جمله فرماندهی گردان و محور را بر عهده داشته و گروه‌های مختلفی را آموزش داده و به عنوان تک‌تیرانداز، بین گردان‌ها فرستاده است.

شهید زرین که به گردان تک نفره زرین معروف بود، بعد از بارها مجروحیت و به یادگار گذاشتن ۷ فرزند با عشق به امام حسین(ع) در عملیات خیبر به شهادت رسید.

این شهید بلندمرتبه در وصیت‌نامه خود می‌گوید: «ای امت شهیدپرور، ما به حسین(ع) اقتدا نموده و به گفته امام عزیزمان مثل حسین(ع) وارد جنگ شدیم و مثل حسین(ع) باید به شهادت برسیم و حسین(ع) به ما یاد داده است که «هیهات من الذله» که هیچ‌گاه زیر بار ذلت و خواری نرویم و این معلم ماست که راه را برای ما روشن نموده است و این خون ناقابل من از تبعیت رهبری حسین(ع) به زمین ریخته شده و حفاظت خون شهدا این است که تابع رهبر کبیر انقلاب بوده و سخنان آن بزرگوار را گوش فرا دهیم.

چرا که صحبت‌های امام از خودش نیست بلکه از قرآن است و عترت؛ مسئله دیگر این که به گفته امام عزیزمان که فرمودند: دامن زدن به اختلافات معصیت است، به اختلافاتی که شیطانی و حیوانی است دست نزنید و اعتصام بجوئیم به حبل‌الله تا بلکه با وحدت خودمان و وحدت شیعه و سنی انقلاب را به جهان صادر نمائیم، رسول‌الله(ص) فرمودند: اتحاد مایه رحمت و تفرقه مایه عذاب در دنیا و آخرت است. پس وحدت را حفظ نموده تا ضربه از دشمن خارجی و داخلی نخوریم و در خط ولایت فقیه که همان ولایت رسول الله و ولایت رسول الله همان ولایت الله است قرار گیریم، انشاالله.

ای مسئولین و ای کسانی که مسئولیت کارهای اجرائی در دست شماست بدانید این کارها مسئولیت و تعهد است در قبال اسلام و خدای ناکرده اگر هوای نفس بر شما غلبه کند بر زمین می‌خورید مثل بنی صدر و امثالهم، که اگر مسئولین از روی هوای نفس خود کار کنند به خون شهدا و خانواده شهدا و معلولین و مصدومین و مجروحین خیانت نموده و نه دنیا دارند و نه آخرت.»