تعداد ۱۴۰۱۴ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در استان کردستان با شروع اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در مدت ۱۵م لغایت ۲۷ اسفند ماه جاری، تعداد ۱۴۰۱۴ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بیش از ۲۱۰ بازرسی بهداشت […]
تعداد ۱۴۰۱۴ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در استان کردستان
با شروع اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در مدت ۱۵م لغایت ۲۷ اسفند ماه جاری، تعداد ۱۴۰۱۴ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بیش از ۲۱۰ بازرسی بهداشت محیط دانشگاه در استان به ثبت رسیده است.
![](https://shahidyaran.ir/wp-content/uploads/2024/03/IMG_20240318_203203_461-800x533.jpg)
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ دکتر فرزام بیدارپور ضمن قدردانی از همکاران بازرسی بهداشت محیط دانشگاه به جهت ارائه خدمات خستگی ناپذیر برای تامین سلامتی مردم و مسافران در این ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان، گفت: طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از ۱۵ اسفند ماه جاری شروع و تا ۲۵ فروردین سال ۱۴۰۳ در سطح استان ادامه خواهد داشت.
وی از انجام ۱۴۰۱۴ مورد بازدید در مدت ۱۵م لغایت ۲۷ اسفند ماه جاری از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بیش از ۲۱۰ بازرس بهداشت محیط دانشگاه در استان خبر داد و گفت: ۱۶۴۶ مورد صدور اخطاریه و ۸۲ مورد معرفی به مراجع قضایی از جمله اقدامات صورت گرفته در این مدت است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ابراز نمود: در این مدت بازرسین بهداشت محیط ۱۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی را پلمپ نموده اند.
دکتر بیدارپور گفت:علاوه بر این، در بازرسی های ضربتی بهداشتی محیطی طرح مذکور بیش از ۲۱ تن انواع مواد غذایی فاسد و یا تاریخ گذشته ضبط و معدوم شده است.
Thursday, 28 November , 2024