مراسم سالگرد« شــــــــهید ناصــر مـــــاندگاری» از شهدای ترور برگزار می شود به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران ،این مراسم، به همت خادمیاران گلستان شهدا اصفهان، پنج شنبه ۱۳ مهرماه،ساعت ۱۶:۳۰ در گلستان شهدا ، ضلع شمالی سالن جدید با حضور خانواده این شهید،خادمیاران گلستان شهدا اصفهان و خادمیاران و ارادتمندان به شهدا برگزار می […]
مراسم سالگرد« شــــــــهید ناصــر مـــــاندگاری» از شهدای ترور برگزار می شود
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران ،این مراسم، به همت خادمیاران گلستان شهدا اصفهان، پنج شنبه ۱۳ مهرماه،ساعت ۱۶:۳۰ در گلستان شهدا ، ضلع شمالی سالن جدید با حضور خانواده این شهید،خادمیاران گلستان شهدا اصفهان و خادمیاران و ارادتمندان به شهدا برگزار می شود.
شهید ناصر ماندگاری ۲۴فروردین۱۳۳۶، در شهرستان اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش نعمتالله، کارگر کارخانه ریسباف بود و مادرش خدیجه نام داشت. وی فردی باهوش و با استعداد، کنجکاو و فعال بود. او تا مقطع دوم متوسطه درس خواند، سپس عازم خدمت سربازی شد، بعد از خدمت سربازی ۲۱ساله بود که ازدواج کرد و صاحب ۱پسر و ۱دختر شد. او نزد سردار عرب آهنگری و جوشکاری میکرد، به طراحی و خطاطی علاقه داشت و بسیار در این زمینه با استعداد بود، از جمله فعالیتهایش کشیدن تصویر امامخمینی(ره) و شهید مطهری بر روی دیوارهای شهر بود. ناصر ماندگاری برای شهادت شهدا یادواره برگزار و تصویر آنها را خودش طراحی میکرد. او به مناسبت سالگرد شهدای ۷تیر نمایشگاهی بر پا کرده بود و ۷۲تابوت نمادین شهدا را که با دست خودش درست کرده بود، به نمایش گذاشت.
در عملیات بسیج(نگهبانی و تحقیقات پیرامون احتکار و همکاری و کوشش در جهت مبارزه با منکرات) فعال بود، همچنین در چند جریان دستگیری منافقین شرکت داشت؛ به خاطر همین فعالیتهایش منافقین بسیار با او دشمن بودند. در همان محلهای که کار میکرد، جزو موسسین بسیج مسجد بود و از فعالان فرهنگی محسوب میشد. او تا جایی که میتوانست، کمک میکرد؛ از تهیه جهیزیه برای دختران تا راهاندازی مراسم عقد و عروسی آنها. چندین بار به صورت داوطلبانه به جبهه اعزام شده بود، در عملیاتهای والفجر و رمضان و بیتالمقدس حضور داشت، به عنوان نیروی داوطلب برای گرفتن ستون پنجم دشمن به مدت ۶ماه راهی جبهه کردستان شد. او علاوه بر شرکت در عملیاتها، طبق تخصصش برای کمک به جهاد و پشتیبانی جبههها فعالیت میکرد. وی چندین بار توسط نامههایی که گروهک منافقین در مغازهاش میانداختند، تهدید شده بود. در آن نامهها نوشته شده بود که اگر دست از فعالیتهایت برنداری، کشته میشوی؛ اما او همچنان راه خود را ادامه میداد. ساعت ۱۳:۱۵ در تاریخ ۱۰مهر۱۳۶۲ عناصر گروهک تروریستی منافقین بمبی درست کرده و قطعات فشنگ انفجاری را در ظرفی که از جنس آهن بود، قرار دادند و بر روی آن علامتگذاری کردند. بمب را به دست کودکی دادند و از او خواستند که آن را به مغازه جوشکاری ناصر ماندگاری ببرد. هنگامی که ظرف منفجر شد، تاصر ماندگاری به درجه رفیع شهادت نائل آمد. مزار او در گلستان شهدای زادگاهش واقع است.
خبرنگار: الهام خانی
Sunday, 27 October , 2024