مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از توزیع ۲۷۳ ویلچر برای خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی استان اصفهان با همکاری نهادهای مختلف و مشارکت‌های اجتماعی خبرداد. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، سمیه کریمی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه عدالت‌محوری از سیاست‌های کلیدی بهزیستی است، بیان داشت: ما نمی‌توانیم همه نابرابری‌های اجتماعی را به‌طور […]

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از توزیع ۲۷۳ ویلچر برای خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی استان اصفهان با همکاری نهادهای مختلف و مشارکت‌های اجتماعی خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، سمیه کریمی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه عدالت‌محوری از سیاست‌های کلیدی بهزیستی است، بیان داشت: ما نمی‌توانیم همه نابرابری‌های اجتماعی را به‌طور کامل از بین ببریم، اما وظیفه داریم با توانمندسازی جامعه هدفمان، نابرابری‌ها و محرومیت‌ها را کاهش دهیم.

وی با اشاره به اینکه پیشگیری محوری یکی از اولویت‌های ما در بهیستی است، گفت: در تلاش هستیم برنامه‌های پیشگیرانه در حوزه آسیب‌های اجتماعی، معلولیت‌ها و سلامت روان را تقویت کنیم تا خدماتمان اثرگذاری بیشتری داشته باشد.

این مقام مسئول افزود: شعار امسال سازمان بهزیستی در هفته بهزیستی «با هم برای بهزیستن» و «مشارکت امروز، توانمندسازی فردا» است.

کریمی با اشاره به اقدامات سازمان بهزیستی بیان کرد: از دستاوردهای سال گذشته، توزیع ۲۷۳ ویلچرهای برقی و ۱۱۰ سری جهیزیه برای خانواده‌های تحت پوشش بوده است.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه خانواده‌محوری یکی از رویکردهای اصلی ما است، افزود: خدمات حمایتی ما فقط به فرد آسیب‌دیده محدود نمی‌شود و خانواده او را هم دربرمی‌گیرد، چون حل مشکلات اجتماعی بدون توجه به خانواده امکان‌پذیر نیست.

این مقام مسئول با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اسراییل گفت: در این ایام همه همکاران من پای کار ایستادند و پناه مردم بودندو استان اصفهان در این دوره جزو استان‌های برتر و حتی می‌توان گفت اولین استان کشور بود که بیشترین جابجایی مددجویان را انجام داد.

وی افزود: سازمان بهزیستی ۱۲ محور را به‌عنوان فعالیت‌های خود تعیین کرده که مهم‌ترین آن محله محوری و توانمندسازی مددجویان است.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان بیان داشت: سال گذشته دو مرکز توانمندسازی صیانت اجتماعی یک مرکز برای زنان و یک مرکز برای مردان به خدمات استان اصفهان اضافه شد و امیدواریم امسال هم بتوانیم این برنامه را باقوت ادامه دهیم و دو مرکز دیگر را راه‌اندازی کنیم.

در ادامه این نشست خبری نیز سرپرست معاونت مشارکت‌های مردمی، اشتغال و مؤسسات خیریه اداره کل بهزیستی استان گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار نفر از مددجویان استان فاقد مسکن هستند که بیش از ۱۰ هزار نفر از آنها دارای عضو معلول هستند

صدیقی با اشاره به ساختار جدید معاونت توسعه کارآفرینی، گفت: فعالیت‌های معاونت ما در سه دفتر توانمندسازی و رفاه اجتماعی، اشتغال و مسکن سازماندهی شده است.

وی افزود: دفتر توانمندسازی و رفاه اجتماعی که به تازگی از حوزه‌های سلامت اجتماعی و توانبخشی جدا شده، مسئولیت‌هایی چون بیمه پایه درمان جامعه هدف، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و روستایی، پرداخت کمک هزینه تحصیلی و دانشجویی، طرح استعدادیابی و توسعه مهارت‌های نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال، و ارائه جراحی رایگان کودکان نیازمند زیر ۱۸ سال از طریق تفاهم‌نامه با مؤسسات خیریه را بر عهده دارد.

این مقام مسئول بیان داشت: سال گذشته در بخش بیمه اجتماعی بیش از هزار نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و بیش از ۷۴ میلیارد تومان هزینه شد.

صدیقی ادامه داد: در بخش کمک هزینه درمان، بیش از ۳۶۰ نفر مورد حمایت قرار گرفتند که هزینه‌ای بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان داشت.

سرپرست معاونت مشارکت‌های مردمی، اشتغال و مؤسسات خیریه اداره کل بهزیستی استان گفت:در حوزه کمک هزینه تحصیلی نیز بیش از ۳۲۶۶ دانش‌آموز از خانواده‌های زنان سرپرست خانوار و بیش از ۵۳۸۵ دانش‌آموز دارای معلولیت حمایت شدند.

صدیقی گفت در حوزه اشتغال نیز درسال گذشته بیش از ۸۶۰ میلیارد تومان اعتبار به استان اختصاص یافت که حدود ۶۶ درصد آن جذب شده است. این میزان جذب، استان اصفهان را در رتبه ششم کشوری قرار داده است.

سرپرست معاونت مشارکت‌های مردمی، اشتغال و مؤسسات خیریه اداره کل بهزیستی استان اصفهان بیان کرد: در بخش وجوه اداره شده نیز تمام اعتبار تخصیص یافته به صورت کامل جذب شده و در بیمه معلولین نیز چهار هزار ۴۰۱ نفر تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

صدیقی با بیان اینکه مسکن یکی از دغدغه‌های اصلی ما برای مددجویان است، گفت: سقف تسهیلات مسکن از ۳۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض و افزایش تسهیلات بانکی به حدود ۶۰۰ میلیون تومان، اما سهم آورده مددجویان به شدت افزایش یافته و بسیاری از مددجویان تحت پوشش ما در دهک‌های پایین درآمدی، امکان تأمین آورده را ندارند.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار نفر از مددجویان استان فاقد مسکن هستند که بیش از ۱۰ هزار نفر از آنها دارای عضو معلول هستند و بیش از دو هزارو ۹۶۵ نفر نیز از خانواده‌های حوزه سلامت و زنان سرپرست خانوار می‌باشند.

سرپرست معاونت مشارکت‌های مردمی، اشتغال و مؤسسات خیریه اداره کل بهزیستی استان گفت: سال گذشته تعهد تحویل ۳۶۷ واحد مسکونی داشتیم که با تلاش همکاران، ۳۷۴ واحد تحویل و در بخش تسهیلات مسکن، ۳۳۷ مورد با پرداخت نزدیک به ۳۱ میلیارد تومان ودیعه مسکن انجام شده است.