نظارت بهداشتی بر استحصال ۴ هزار تن گوشت در کشتارگاه مبارکه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه گفت: در سال گذشته در کشتارگاه دام این شهرستان حدود چهارهزار تن گوشت قرمز استحصال و بیش از ۴۹ تن گوشت قرمز و آلایش خوراکی به دلیل بیماری، مشکلات بهداشتی و غیرقابل‌مصرف بودن، از چرخه مصرف انسانی حذف و […]

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه گفت: در سال گذشته در کشتارگاه دام این شهرستان حدود چهارهزار تن گوشت قرمز استحصال و بیش از ۴۹ تن گوشت قرمز و آلایش خوراکی به دلیل بیماری، مشکلات بهداشتی و غیرقابل‌مصرف بودن، از چرخه مصرف انسانی حذف و معدوم شد.
 
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران؛ به نقل از روابط‌عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه؛ اردشیر ترزبان رئیس شبکه با اعلام این خبر گفت: در سال ۱۴۰۲ از مجموع کشتار ۱۴۷ هزار و ۴۱۶ رأس دام شامل گوسفند، بز، گاو، شتر و ۵ هزار و ۵۸۴ قطعه شترمرغ، مقدار بیش از ۳ هزار و ۹۸۱ تن گوشت قرمز، تحت نظارت ناظرین بهداشتی و کارشناسان این شبکه در کشتارگاه دام این شهرستان استحصال شده است.

اردشیر ترزبان با اشاره به شرح وظایف مسئول فنی در کشتارگاه تصریح نمود: در سال گذشته مقدار ۵ هزار و ۶۶۵ کیلوگرم گوشت قرمز و بیش از ۴۴ تن آلایش خوراکی شامل جگر، شش، قلب و کلیه به دلیل غیرقابل‌مصرف بودن از چرخه مصرف انسانی حذف و معدوم شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه در پایان به عموم مردم توصیه نمود هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به ممهور بودن لاشه و الصاق برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضا) بر روی آن دقت نمایند و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و برچسب خودداری نمایند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده خام دامی مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۵۱۲ به شبکه دامپزشکی گزارش کنند.