تدوین راهبردهای مبتنی بر نقشه راه انتخابات رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: راهبردهایی مبتنی بر نقشه راه انتخابات در چارچوب فرمایشات رهبر معظم انقلاب بر اساس مؤلفه‌های چهارگانه مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت، تدوین و به استان‌های کشور ابلاغ شده است. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، محمدرضا غلامرضا در نخستین جلسه ستاد انتخابات […]

تدوین راهبردهای مبتنی بر نقشه راه انتخابات

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: راهبردهایی مبتنی بر نقشه راه انتخابات در چارچوب فرمایشات رهبر معظم انقلاب بر اساس مؤلفه‌های چهارگانه مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت، تدوین و به استان‌های کشور ابلاغ شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، محمدرضا غلامرضا در نخستین جلسه ستاد انتخابات کشور که امروز_ شنبه بیست‌وسوم اردیبهشت‌ماه_ برگزار شد، اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد تا از تمام ظرفیت‌ها برای برگزاری یک انتخابات باشکوه در چارچوب قانون استفاده کنیم.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به تهیه نقشه راه انتخابات در چارچوب فرمایشات مقام معظم رهبری بر اساس مؤلفه‌های چهارگانه مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت تصریح کرد، در همین راستا راهبردهایی تدوین و به استان‌های کشور ابلاغ شده است و در جلسه امروز نیز این راهبردها مرور شد.

وی با اشاره به تهیه جداول انتخابات خاطر نشان کرد، در جلسه امروز همچنین در ارتباط با نهایی شدن زمان جداول مزبور گفت‌وگو و تبادل نظر صورت گرفت.

در ابتدای نخستین جلسه ستاد انتخابات کشور، احکام رؤسای کمیته‌های تخصصی و اعضای ستاد انتخابات کشور به ایشان اعطا شد.

احمد وحیدی، وزیر کشور بیستم اردیبهشت‌ماه احکام رؤسای کمیته‌های دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و رئیس هیأت بازرسی ستاد انتخابات کشور را صادر کرد.

وزیر کشور بر اساس این احکام محسن اسلامی، افشار دارابی، محسن حقیقت، میکائیل راسخی، امیر شجاعان، علیرضا احمدی و عبدالرحیم پدرام را به ترتیب به عنوان دبیر، رئیس کمیته اطلاع رسانی، رئیس کمیته حراست و استعلامات، رئیس کمیته مالی و پشتیبانی، رئیس کمیته فناوری اطلاعات، رئیس کمیته حقوقی ستاد انتخابات کشور و رئیس کمیته آموزش و پژوهش تعیین شدند. بر اساس حکم وزیر کشور، رؤسای کمیته‌های مزبور، در ستاد انتخابات کشور عضویت دارند.

وحیدی همچنین در احکام دیگری هاشم کارگر را به عنوان عضو ستاد انتخابات کشور و محمد مهدی عارف پور را به عنوان رئیس هیأت مرکزی بازرسی انتخابات تعیین کرد.

در ادامه جلسه امروز ستاد انتخابات کشور رؤسای کمیته‌های تخصصی ضمن بیان دیدگاه‌های خود در راستای برگزاری هرچه بهتر انتخابات پیش رو، گزارشی از آسیب شناسی‌های انجام شده در ارتباط با انتخابات گذشته در حوزه‌های تخصصی خود ارائه کردند.

آخرین انتخابات کشور ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ برای انتخاب سیزدهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران برگزار شده بود. در این دوره از انتخابات سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جمهوری انتخاب شد.

این انتخابات همزمان با انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای دوم مجلس خبرگان رهبری برگزار شد

در نخستین جلسه ستاد انتخابات کشور مقرر شد تا رؤسای کمیته‌های تخصصی با استفاده از ظرفیت‌های لازم و موجود طرح‌ها و برنامه‌هایی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ تهیه کنند.

همچنین مقرر شد تا رؤسای کمیته‌های مزبور برنامه‌های خود را بر اساس زمانبندی منطبق با طرح ستاد انتخابات کشور به دبیرخانه این ستاد ارسال کنند.

وزیر کشور در احکام انتصاب رؤسای کمیته‌های تخصصی ستاد انتخابات کشور اظهار امیدواری کرد: با اتکال به الطاف الهی و بهره‌گیری از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و سیاست‌های دولت مردمی آیت‌الله رئیسی و اتخاذ تمهیدات لازم و ضروری، بستر و زمینه برای برگزاری انتخاباتی با شکوه و در شأن و تراز ملت بزرگ ایران فراهم شود که در آن حقوق انتخاب‌کنندگان و انتخاب شوندگان به عنوان حق الناس برابر مرّ قانون و در فضایی توأم با نشاط و آرامش رعایت گردد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهار ساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می‌شود.