مدیر کل صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: ۱۰ هزار تن در هزار و ۳۰۰ واحد معدنی این استان بطور مستقیم شاغل هستند ؛ علاوه بر این به ازای هر یک اشتغال مستقیم در معادن برای ۱۵ تا ۱۷ نفر شغل غیر مستقیم ایجاد شده است. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران امیر حسین […]

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: ۱۰ هزار تن در هزار و ۳۰۰ واحد معدنی این استان بطور مستقیم شاغل هستند ؛ علاوه بر این به ازای هر یک اشتغال مستقیم در معادن برای ۱۵ تا ۱۷ نفر شغل غیر مستقیم ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران امیر حسین کمیلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیش از هزار و ۳۰۰ مجوز معدنی واحد معدنی در استان صادر شده است که ۸۵۰ معدن دارای پروانه بهره برداری و ۱۵۰ مجوز برداشت شن و ماسه و حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پروانه اکتشاف و گواهی کشف هم صادر شده است.
مدیر کل صنعت معدن و تجارت اصفهان با بیان اینکه این استان از نظر معادن جایگاه خوبی را در کشور از آن خود کرده است،خاطرنشان کرد: حدود ۵۰ درصد معادن استان اصفهان در زمینه تولید سنگ های تزئینی فعالیت دارند که انواع سنگ های گرانیت، مرمریت، تراورتن های رنگی در این استان تولید می شود.
وی با اشاره به اینکه اصفهان از نظر تولید سنگ‌های گرانیت به‌عنوان یکی از بهترین استان ها محسوب می شود اضافه کرد: انتظار داریم یک سری از شرح وظایف شورای عالی معادن به شورای معادن استان ها واگذار و تفویض شود.
کمیلی خاطر نشان کرد: با تفویض اختیار به استان ها، امکان تعیین تکلیف پرونده های معادن از نظر تعطیلی، انتزاع، سلب صلاحیت، رفع انتزاع و رفع سلب صلاحیت در استان‌ها به‌صورت مطلوب‌تری انجام خواهد شد.
وی افزود: با واگذاری یک سری از اختیارات شورای عالی معادن به شورای معادن استان‌ها، میزان ترددها و مکاتبات اداری کاهش پیدا خواهد کرد و امکان تصمیم گیری در این موارد در استان درخواست تعطیلی معادن است.
به گفته وی، نداشتن کیفیت لازم در ۵۰ درصد از این معادن آنها را به سوی تعطیلی کشانده است.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور بشمار می‌آید