شهیدی که امام زمان(عج) او را به سربازی خود برگزید در گلستان‌نامه امروز با شهیدی آشنا می‌شویم که امام زمان (عج) او را به سربازی خود برگزید. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران؛ شاید افرادی که به گلستان شهدای اصفهان آمده باشند، نام شهید جلال افشار شنیده باشند، اما هستند کسانی که این شهید […]

شهیدی که امام زمان(عج) او را به سربازی خود برگزید

در گلستان‌نامه امروز با شهیدی آشنا می‌شویم که امام زمان (عج) او را به سربازی خود برگزید.

در بیان مقام رفیع این شهید آمده است که آیت الله بهاء‌الدینی در جلسه‌ای فرمودند: در بین شما یکی از سربازان امام زمان(عج) هست و به زودی از میان شما می‌رود. بعد‌ها که جلال افشار شهید شد عکسش را خدمت ایشان بردند و آیت الله بهاء الدینی بی‌اختیار گریه کردند، به طوری که اشک‌هایشان روی عکس جلال می‌چکید و سپس فرمودند: امام زمان(عج) از من یک سرباز می‌خواستند، من هم آقای افشار را معرفی کردم. اشک من اشک شوق است، ‌ایشان جلال «ذاکر قریب البکاء» است.

دفتر زندگانی‌ جلال افشار در سال ۱۳۳۵ گشوده شد و برای سیراب شدن از جام علم، پس از دوره دیپلم، راهی حوزه علمیه قم شد و در طول دو سال تحصیل در مدرسه حقانی، غم هجران پدر بر شانه‌اش نشست.

پس از شنیدن ندای هل من ناصر خمینی کبیر، به روستاهای اطراف اصفهان رفت و به روشنگری و سازماندهی نیروهای انقلابی مشغول شد و پس از طلوع سپیده انقلاب به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست. او که وجودش سراسر حب الله و عشق به روح‌الله بود در مرکز آموزش ۱۵ خرداد و پادگان غدیر به عنوان مربی اخلاق به کار گرفته شد.

سرانجام در سحرگاه ۲۴ تیرماه سال ۶۱، در عملیات رمضان، در حالی که ذکر اذان بر لبش بود، سجده بر خاک آستان حسین‌بن‌علی (ع) نهاد و روحش آسمانی شد و در ردیف ۱۸ مزار ۶۸ گلستان شهدای اصفهان آرام گرفت.

او در بخشی از وصیت‌نامه‌اش این‌چنین می‌گوید: «مسؤولان محترم مملکت هر کس را به تناسب با ظرفیتش به کارهای اجرایی بگمارند، به فرهنگ جامعه بیش از هر چیز توجه شود، به سپاه این بازوی مسلح امام بیش از پیش برسید و بر رشد معنوی فرهنگی آن بیشتر تکیه کنید.

اگر تمام جهان بر ضد ما متحد شوند، ما یک تکلیف و مسئولیت داریم و از آن دست نخواهیم شست. خدایا خیلی زود خودت را به من بشناسان. به فلسفه قیام حسین بن علی(ع) توجه کامل داشته باشید، محرم و عاشورا را فراموش نکنید که استاد شهادت در عاشورا در میان خون تدریس نمود.

اسلام شدیداً به نیروهای‌ فکری نیازمند است پس با مطالعه صحیح و سریع خود، اسلام را یاری کنید.»

خانواده این شهید در وصف ویژگی‌های او می‌گویند: «روی نماز جماعت و خمس بسیار حساس بود. خودش آخر هر سال خمسش را حتی اگر یک ریال بود حساب می کرد و می پرداخت. وقتی رفقایش علت خواندن نماز زیاد را از وی پرسیدند، گفت: «این نمازها را به نیت پدرم می خوانم. بالاخره هر چه دارم از او دارم»

آری؛ جنون شرط عشق است، ما که ماندیم مجنون نبودیم؛ شهدای ما عاشق بودند و عطر شمیم عشقشان هنوز هم در هر کوی و محله به مشام می‌رسد. به قول شهید آوینی بگذار اغیار هرگز درنیابند که این قلب‌های ما از چه اشتیاق و شور و نشاطی مالامال است و روح ما در چه ملکوتی شادمانه سر می‌کند و سر ما در هوای کدامین یار خود را از پای نمی‌شناسد، بگذار اغیار هرگز درنیابند، چه روزگار شگفتی!