زهرا نصیری  رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: با راه ‌اندازی واحدهای پنل خورشیدی، موفق به تولید ۲۳۲۲ واحد کیلوواتی و پنج ‌کیلوواتی و به محور توسعه انرژی خورشیدی در استان تبدیل شده‌ایم.  به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران،سرهنگ پاسدار حسن عجمی ، به مناسبت آغاز هفته بسیج سازندگی از اقدامات گسترده این […]

زهرا نصیری

 رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: با راه ‌اندازی واحدهای پنل خورشیدی، موفق به تولید ۲۳۲۲ واحد کیلوواتی و پنج ‌کیلوواتی و به محور توسعه انرژی خورشیدی در استان تبدیل شده‌ایم.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران،سرهنگ پاسدار حسن عجمی ، به مناسبت آغاز هفته بسیج سازندگی از اقدامات گسترده این مجموعه در سه محور اقتصاد مقاومتی، خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی خبر داد و اظهار کرد: در سال گذشته با پرداخت بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و همکاری اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی، زمینه اشتغال‌زایی برای ۱۸۰۰ نفر فراهم شده است.

وی با اشاره به پشتوانه مردمی و نقش‌آفرینی جوانان بسیجی تصریح کرد: بسیج سازندگی با تکیه بر همت مردمی، جبهه‌ای فعال در جنگ نرم و اقتصادی علیه دشمن تشکیل داده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان افزود: این نهاد از ظرفیت تبصره‌های ۹، ۱۸ و ۱۹ قانون بودجه بهره برده و در مسیر تسهیل اشتغال، اپلیکیشن «اقتصاد مقاومتی» را راه‌اندازی کرده است که متقاضیان می‌توانند بدون مراجعه حضوری، پروژه‌های کاری خود را ثبت و پس از تأیید به بانک معرفی شوند. صحت‌سنجی این مشاغل نیز با دقت ۹۷ درصد تأیید شده است.

عجمی با اشاره به اینکه  ۲۴۰۰ گروه جهادی ثبت ‌شده در اصفهان فعالیت می‌کنند گفت: در سال گذشته، ۱۷۴۴ پایگاه بسیج در استان فعال شدند و ۱۸۵۰ شغل ایجاد شد. همچنین وام‌های خوداشتغالی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و کارفرمایی تا سقف چهار میلیارد تومان پرداخت شده و تمرکز ویژه‌ای بر فعالیت‌های دانش‌بنیان صورت گرفته است.

وی با اشاره به فعالیت‌های گسترده در حوزه انرژی‌های نو افزود: بسیج سازندگی با راه‌اندازی واحدهای پنل خورشیدی، موفق به تولید ۲۳۲۲ واحد کیلوواتی و پنج‌کیلوواتی شده و به محور توسعه انرژی خورشیدی در استان تبدیل شده است. اکنون نیز دو نیروگاه تجمیعی در آران و بیدگل آماده بهره‌برداری هستند.

رئیس بسیج سازندگی استان اصفهان از وجود ۱۶۵۰ صندوق قرض‌الحسنه مردمی خبر داد که با تجمیع سرمایه‌های خرد، به معیشت و اشتغال‌زایی کمک می‌کنند. وی همچنین از تأسیس ۵۰ تعاونی محلی، از جمله تعاونی آران و بیدگل به‌عنوان متولی مزرعه پنل خورشیدی ۵۰۰ کیلوواتی یاد کرد.

عجمی با اشاره به اقدامات در حوزه محرومیت‌زدایی خاطرنشان کرد: اجرای طرح شهید عجمیان برای مرمت مدارس و اجرای ۱۲۱ پروژه محرومیت‌زدایی در سال گذشته از جمله فعالیت‌های شاخص این نهاد است. همچنین اردوهای جهادی دندان‌پزشکی نیز با استقبال قابل توجه داوطلبان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به شهدای جهادی گفت: پنج تن از ۴۰ شهید جهادی کشور متعلق به اصفهان هستند که باید به عنوان قهرمانان ملی به مردم معرفی شوند.

 رییس بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: افزون بر ۲ هزار و ۴۰۰ گروه جهادی ثبت‌شده در استان اصفهان در حوزه‌های خدمت رسانی فرهنگی، محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی و حرکت های جهادی مشغول به فعالیت هستند.

سرهنگ عجمی افزود: جهادگران اصفهانی علاوه بر استان اصفهان در ۱۰ استان دیگر از جمله کهکیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و هرمزگان در زمینه‌های مختلف عمرانی، کشاورزی، بهداشتی، آموزشی و فرهنگی به ارائه خدمات مشغول هستند.

وی ادامه داد: بسیج سازندگی استان اصفهان، یکسال گذشته با اهدای ۱۵ هزار بسته معیشتی و ۷۲ سری جهیزیه خدمت رسانی به مددجویان کمیته حضرت امام(ره) و مددجویان بهزیستی را در اولویت قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان در سال گذسته با همکاری اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی اقدام به پرداخت بیش از چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات کرد که ایجاد زمینه اشتغال برای یک هزار و ۸۰۰ نفر در استان را در پی داشت.

رییس بسیج سازندگی استان اظهار داشت: آزادسازی ۲۰۰ زندانی جرایم غیر عمدی، افتتاح ۳۵۰ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس، افتتاح استخرهای ذخیره آب برای روستاهای نیازمند و افتتاح ۱۰ طرح کارفرمایی در زمینه مزرعه های مبتنی برنگرش اقتصاد مقاومتی از جمله برنامه‌های شاخص این نهاد در هفته بسیج سازندگی امسال است.

عجمی خاطرنشان کرد: امسال در هفته بسیج سازندگی ۱۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام و سه هزار کمک‌هزینه جهیزیه به زوج‌های نیازمند در سطح استان اهدا خواهد شد.

وی موضوع آب را از جمله مهمترین چالش‌های کشور و استان برشمرد و گفت: بسیج سازندگی به عنوان نماینده قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در استان اصفهان، پروژه‌های آبرسانی در شهرستان‌های نایین، سمیرم و فریدون‌شهر را در دست اجرا دارد که با تکمیل آن‌ها، ۴۰ روستا از نعمت آب آشامیدنی پایدار برخوردار خواهند شد.

وی اضافه کرد: گروه های جهادی فعال در استان اصفهان در زمینه مسایل فرهنگی نیز دغدغه مند هستند و اقدمات ارزشمند زیادی نیز در این راستا انجام داده اند .

سرهنگ عجمی خاطرنشان کرد: گروه های جهادی پزشکی و دندانپزشکی استان با سفر به مناطق محروم کشور خدمات زیادی را به محرومان ارایه می دهند.