سرپرست شرکت توزیع برق استان لرستان گفت: با تعاملی که بین دانشگاه آزاد و شرکت توزیع برق استان لرستان انجام گرفت پس از ۱۸ ماه کار علمی و تحقیقاتی در حوزه صنعت و دانشگاه، دستگاه لانچر(پرتابه) با برد ۱۰۰ تا ۴۵۰ متر با موفقیت به بهرهبرداری رسید. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل […]
سرپرست شرکت توزیع برق استان لرستان گفت: با تعاملی که بین دانشگاه آزاد و شرکت توزیع برق استان لرستان انجام گرفت پس از ۱۸ ماه کار علمی و تحقیقاتی در حوزه صنعت و دانشگاه، دستگاه لانچر(پرتابه) با برد ۱۰۰ تا ۴۵۰ متر با موفقیت به بهرهبرداری رسید.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، “مهران امیری” با بیان اینکه هزینه ساخت این دستگاه ۲۶۰ میلیون تومان است، اظهار داشت: این دستگاه برای اولین بار است که در سطح شرکتهای توزیع برق کشور ساخته میشود و این شرکت آمادگی خود را در جهت همکاری با سایر شرکتهای توزیع سطح کشور اعلام مینماید.
وی بیان کرد: پس از سیل ویرانگر سال ۹۸ در لرستان جهت برقرسانی به مناطق سیل زده، عبور سیم از عرض رودخانههای طغیان کرده (۲۵۰ متر) یک چالش بسیار اساسی بود.
سرپرست شرکت توزیع برق استان لرستان افزود: نیاز به ساخت دستگاهی که بتواند در زمانهای بحران مشکلات فوق را مرتفع نماید به صورت عینی مشاهده شد.
وی با بیان اینکه این موضوع، اقدامی عملی در ارتباط صنعت و دانشگاه است، اظهار داشت: نیاز است این همکاریها بیشتر گردد تا بتوانیم هر روز شاهد پیشرفت و ساخت دستگاههای کاربردی به منظور تسهیل در خدماترسانی به مردم فهیم استان باشیم.
امیری بیان کرد: این پرتابه براساس مکانیزم پنوماتیک عمل نموده و طول پرتاب حداکثر ۴۵۰ متر میرسد که همراه با وزنه پرتابی، سیم بکسل مناسب نیز پرتاب و ارتباط بین دو سمت رودخانه یا محل مورد نظر ایجاد میگردد.
Monday, 28 October , 2024