روند رو به رشد تقاضا برای انرژی برق و در کنار آن رو به اتمام بودن سوخت های فسیلی، لزوم استفاده از منابع دیگر برای تولید برق در دنیا را مطرح می سازد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، یکی از مهمترین منابع تامین برق استفاده از انرژی های تجدیدپذیر است. از آنجا که […]

روند رو به رشد تقاضا برای انرژی برق و در کنار آن رو به اتمام بودن سوخت های فسیلی، لزوم استفاده از منابع دیگر برای تولید برق در دنیا را مطرح می سازد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، یکی از مهمترین منابع تامین برق استفاده از انرژی های تجدیدپذیر است. از آنجا که قیمت تمام شده برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر، بیش از قیمت تمام شده برق حاصل از سوخت های فسیلی است، از این رو منابع انرژی در رقابت با آنها دچار مشکل می شود، از این رو حمایت دولت از سرمایه گذاری های بخش خصوصی در این صنعت مطرح می شود تا با ارائه مشوق ها و تسهیلات مناسب، انرژی های تجدیدپذیر توان رقابت با سوخت های فسیلی را پیدا کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان، گفت: تولید و توسعه انرژی های تجدید پذیر از برنامه های دیگر صنعت برق کشور است که در همین راستا مصوبات و حمایت های مطلوب در ماه‌های گذشته از سوی وزارت نیرو انجام شد به طوریکه در سه ماه گذشته انرژی های خورشیدی قابل ارائه در بورس و حتی هر کیلو وات هفت هزار تومان معامله شد.

مهرداد دادخواه، تاکید کرد:  جهت مدیریت بار و مهار ناترازی انرژی بایستی هرچه سریع تر انرژی های تجدید پذیر توسعه داده شود.

وی اظهار کرد: در بخش صنعت و کشاورزی با مشوق های که قرارداده شده انشعاب کشاورزی با هر دیماندی هشتاد درصد انرژی خورشیدی نصب کند از مدیریت بار سال آینده خارج می‌شود.

دادخواه ادامه داد: در پروانه بخش کشاورزی ۱۹ ساعت تعهد برای تامین انرژی ذکر شده است اما اگر از انرژی خورشیدی  بهره مند باشند می‌توانند ۲۴ ساعت از شبکه استفاده کنند.

وی در خصوص بخش صنعت نیز یادآور شد: در برنامه های آتی وزارت نیرو و در مصوبه اخیر مشوق هایی را نیز برای صنعت در نظر گرفته اند که اگر ۳۵ درصد از مصرف خود را از انرژی تجدید پذیر تامین کنند می توانند از از مدیریت بار سال آینده خارج شوند و ۲۴ ساعت از شبکه استفاده کنند.