دانشجویان باید در ساحتهای مختلف جامعه میدانداری کنند دستیار ویژه رئیس جمهوری در امر مردمیسازی دولت، در هفتاد و یکمین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسری کشور گفت: بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب مردم باید در ساحتهای مختلف جامعه میدانداری کنند و این امکانپذیر نیست مگر با حضور جوانان به عنوان میدانداران اصلی […]
دانشجویان باید در ساحتهای مختلف جامعه میدانداری کنند
دستیار ویژه رئیس جمهوری در امر مردمیسازی دولت، در هفتاد و یکمین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسری کشور گفت: بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب مردم باید در ساحتهای مختلف جامعه میدانداری کنند و این امکانپذیر نیست مگر با حضور جوانان به عنوان میدانداران اصلی و هستههای پیشران.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دومین روز از نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور که طی سه روز در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در حال برگزاری است، با سخنرانی سید احمد عبودتیان دستیار ویژه رئیس جمهوری آغاز شد.
عبودتیان سخنان خود را با محوریت مردمیسازی دولت با بهره گیری از ظرفیتهای تشکلهای دانشگاهی آغاز کرد و گفت: اگر حضور را به دو بخش حضور آحاد مردم در لایههای مختلف نظارتی و اجرایی و حضور نخبگان جامعه در تصمیمسازی تقسیم کنیم، قطعا حضور در بخش اول برای تمام آحاد جامعه امکانپذیر است ولی در تصمیمسازیها باید از حضور نخبگان و صاحبنظرانی از دل جامعه برخوردار شد که این امر نیاز به آموزش و تربیت دارد و این وظیفه به عهده دانشگاهها است.
وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به تعداد انجمنها، کانونها، نشریهها و اندیشکدههایی که در دانشگاهها وجود دارد، دانشگاه میتواند به عنوان یک نهاد میانجی این انجمنها را تقویت و نیروی لازم مهارتی برای ورود به این عرصه را فراهم کند.
عبودتیان با اشاره به هوشمند بودن بیانیه گام دوم انقلاب خاطرنشان کرد: وقتی مقام معظم رهبری این بیانیه را در سال ۹۷ ابلاغ کردند، شاید باعث تعجب بسیاری شد چون در آن زمان ظرفیت لازم برای درک این بیانیه وجود نداشت. اما سال ۹۸ «حاج قاسم» با شهادت خود بار دیگر خون را به رگهای انقلاب برگرداند.
وی با اشاره به نتیجه نظرسنجی که در مورد سردار سلیمانی از سوی رسانهها منتشر شده بود، یادآور شد: بر اساس این نظرسنجی ۹۳ تا ۹۷ درصد مردم در این نظرسنجی شرکت کرده بودند، همان مردمی که با حضور غیرتمندانه خود در مراسم تشییع وی نیز اثبات کردند این مردم همان مردمی هستند که چند دهه پیش نیز با بیش از ۹۹ درصد رأی، به جمهوری اسلامی ایران آری گفته بودند. پس ذات و عصاره همان است، همان عصارهای که در پیادهروی اربعین نیز حضور ملموس دارد.
دستیار ویژه رئیس جمهور با بیان اینکه در حال حاضر در یک جنگ ترکیبی به سر میبریم که در آن تمامی ساحتهای فرهنگی، اجتماعی، علمی، اقلیمی، جغرافیایی، سیاسی و بینالمللی کشور مورد تهاجم دشمن قرار گرفته است، بیان کرد: غفلت از این موضوع و عدم باور به آن خطرات جبرانناپذیری برای کشور دارد. لذا، لازم است در جنگی که هر آن و هر لحظه به طور ممتد و شبانهروزی، پیدا و پنهان ادامه دارد، شرایطی فراهم کنیم که همه مردم با آگاهی از این موضوع و تقویت ظرفیتها سپر دفاعی محکمی برای جامعه ایجاد کنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در این شرایط مقام معظم رهبری نقشه راهی را تدوین کردهاند که طبق آن مردم باید در ساحتهای مختلف جامعه میدانداری کنند و این امکانپذیر نیست مگر با حضور جوانان به عنوان میدان داران اصلی و هستههای پیشران.
عبودتیان با بیان اینکه دانشجویان بهعنوان میدانداران گام دوم انقلاب اسلامی توسط شما مدیران فرهنگی دانشگاهها پرورش میبایند، اظهار داشت: در خوش بینانهترین حالت اگر ۳۰ درصد از این هستههای پیشران شکل گرفته باشد و فارغ از اینکه این تشکلات چقدر موثر هستند، در مقایسه با میزان هجمههای دشمن به کشور بسیار ناچیز است. این در حالی است که اگر از ظرفیتهای موجود در دانشگاهها به دلیل انقطاع علم و فرهنگ استفاده نشود، سبب خواهد شد که این ظرفیت در جای دیگری ناخواسته بروز کند.
دستیار ویژه رئیس جمهور در پایان با بیان اینکه در حال حاضر آنچه هم مقام معظم رهبری و هم دولت مردمی بر آن تاکید ویژه دارند، حضور مردم در ساحتهای مختلف اجرایی، نظارتی و تصمیمسازی است، تصریح کرد: یکی از مأموریت مهم مراکز فرهنگی دانشگاهها سوق دادن جوانان و دانشجویان به صحنه برای حل مسائل مختلف است.
Wednesday, 30 October , 2024