پلمپ یک واحد مرغ سوخاری توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان سنندج یک واحد مرغ سوخاری توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان سنندج پلمپ شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛عبدی مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان سنندج گفت: در تاریخ ۱۸ دی ماه ۱۴۰۳ یک واحد مرغ سوخاری […]

پلمپ یک واحد مرغ سوخاری توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان سنندج

یک واحد مرغ سوخاری توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان سنندج پلمپ شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛عبدی مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان سنندج گفت: در تاریخ ۱۸ دی ماه ۱۴۰۳ یک واحد مرغ سوخاری به دلیل تعدد نواقص بهداشتی و عدم توجه متصدی مکان به رفع آنها توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت سنندج پلمب گردید.
عمده ترین نقص بهداشتی این مکان رعایت نکردن نظافت مکان و ابزار و وسایل کار عنوان شده است. بازرسین بهداشت محیط در بازرسی های خود به رعایت بهداشت فردی، مکان، ابزار و وسایل کار و بهداشت موادغذایی توجه نموده و اولین اقدام آنها آموزش متصدیان و آخرین اقدام پلمب مکان می باشد.
پس از فک پلمب متصدی با تعهد محضری موظف به رفع نواقص بهداشتی بوده و هیچ تضمینی برای پلمب مجدد مکان در هر بازه زمانی پس از فک پلمب وجود ندارد.