دوره آموزشی “آشنایی با قوانین و مقررات اختصاصی صنعت آب کشور” در کردستان برگزار شد نشست تخصصی مدیران حراست صنعت آب کشور با محوریت قوانین و مقررات مهندسی رودخانه و سواحل، به میزبانی شرکت آب منطقهای استان کردستان، برگزار شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ این نشست به صورت دو روزه، […]
دوره آموزشی “آشنایی با قوانین و مقررات اختصاصی صنعت آب کشور” در کردستان برگزار شد
نشست تخصصی مدیران حراست صنعت آب کشور با محوریت قوانین و مقررات مهندسی رودخانه و سواحل، به میزبانی شرکت آب منطقهای استان کردستان، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ این نشست به صورت دو روزه، به میزبانی این شرکت و با هماهنگی اداره کل حراست وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران، در سنندج برگزار شد.
در ابتدای جلسه مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت اربعین حسینی (ع) و خیرمقدم به میهمان حاضر در جلسه به سرزمین مجاهدتهای خاموش، با اشاره به اینکه موضوع آب از اهمیّت اجتماعی، سیاسی، امنیت، معیشتی زیادی برخوردار است، گفت: رسیدن به اهداف سازمانی مستلزم ایجاد فضایی توأم با آرامش و به دور از آسیبها و مسائل اجتماعی است و در این زمینه مدیریت خوب و همّت و غیرت مضاعف در حل مشکلات، میتواند راهگشا باشد.
آرش آریانژاد، ادامه داد: مجموعه امنیتی و نظارتی همواره یار و یاور این شرکت و صنعت آب استان بودهاند و ارشادات آنها موجب ارتقاء سطح خدمترسانی در این حوزه بوده است.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان، افزود:امروز باید مهندسی آب را به صورت جدی پیاده سازی و از تمامی ظرفیتهای درون و برون سازمانی استفاده کرد تا در راستای صیانت و حفاظت از منابع آب، بیشترین اثرگذاری را اعمال نمائیم.
وی برگزاری نشستهای تخصصی با حضور مجموعه حراست را ضروری دانست و گفت:برگزاری این نشستها از آن جهت ضروری است که به تصمیم گیریهای همه جانبه با سنجش تمامی ابعاد و دریافت نتایج مطلوب منجر میگردد.
آریانژاد موارد مرتبط با مهندسی رودخانه را برشمرد و خاطرنشان کرد:قانون توزیع عادلانه آب، نشریه ۶۷۹ ، آئین نامه حد حریم و بستر و طرح بهبود رودخانهها و سواحل به عنوان تنها مرجع این حوزه ملاک عمل است.
وی افزود: از آنجا که ارزش مادی حرایم و بستر رودخانهها خصوصاً مواردی که از داخل شهرها عبور میکنند، رو به افزایش است، طبیعتاً دخل و تصرف در آنها نیز بیشتر خواهد بود و هر گونه مدارک و مستندات ذینفعان در خصوص دخل و تصرف در حریم و بستر رودخانهها باید در کمیسیون (ماده ۳) بررسی و اظهار نظر گردد.
در ادامه مدیر کل حراست شرکت مدیریت منابع آب ایران، با اشاره به اینکه حراست قلب تپنده سازمان است، گفت: یکی از محوریترین نقشها، که باید به آن باور قلبی داشته باشیم، کمک به پایداری و ارتقای امنیت آبی در کشور است، چنانکه بین پایداری و امنیت آبی یک ارتباط مستقیم وجود دارد و تلاش ما به مدد الهی، کمک به حکمرانی آب است.
علی بهمنش کارایی و اثربخشی در حوزه حراست را دستهبندی و خاطرنشان کرد:برای اینکه نتایج رضایتبخشی از کار گرفت، باید ابتدا به هر موضوعی ورود آگاهانه داشته باشیم و این یک نکته مهم و کلیدی است، که با علم و شناخت کامل، به بررسی موضوعات بپردازیم.
وی افزود:نکته حائز اهمیت دیگر آن است که حدود، اختیارات و شرح وظایف را بدانیم و خارج از چارچوب در موضوعی، اقدام نکنیم.
بهمنش به ورود منصفانه به موضوعات نیز اشاره کرد و گفت: رعایت انصاف در موضوعات مختلفی که شبه قضاوت در آن داریم، باید بصورت دقیق و کارشناسی شده مورد بررسی و جمعبندی قرار گیرد.
این مقام مسئول از ورود دقیق و عمیق به موضوعات گفت و ادامه داد: در ورود به موضوعات باید فارغ از سطحینگر عمل کنیم، چرا که یکی از آسیبهای جدی در حوزه حراست، سطحینگری و بخشینگری است.
وی به استقلال، تعامل و کارآمد بودن، همچنین نقشآفرینی و اثرگذاری حراست، تأکید کرد و افزود: مشارکت هر مجموعه با حراست، ضامن امنیت مثبت آن مجموعه است.
این مقام مسئول بر اقدام آگاهانه، منصفانه، مستند و بیطرف تأکید نمود و نقش مهم حراست در حکمرانی خوب آب و کمک به افزایش امنیت را با توجه به اینکه حوزه آب از اولویتهای اول کشور است، را یادآور شد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت صیانت نیروی انسانی سازمان، اهمیت پیشگیری از آسیبها و آگاهیبخشی و هشداردهی، نظارت و اشرافیت بر گلوگاههای فساد و اصلاح فرایندها را با توجه به کم هزینه بودن پیشگیری، مورد تأکید قرار داد.
Saturday, 26 October , 2024