طرح ویژه نظارتی بر آرایشگاه های زنانه در سنندج آغاز شد مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان از آغاز طرح ویژه نظارتی بر فعالیت آرایشگاه های زنانه شهرستان سنندج خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ حسین رحیمیان در این خصوص اظهار کرد: در راستای پیگیری مطالبات مردم و با توجه به […]


مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان از آغاز طرح ویژه نظارتی بر فعالیت آرایشگاه های زنانه شهرستان سنندج خبر داد.


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ حسین رحیمیان در این خصوص اظهار کرد: در راستای پیگیری مطالبات مردم و با توجه به درخواست های مکرر شهروندان، طرح ویژه نظارتی بر آرایشگاه های زنانه در شهرستان سنندج خبر داد.
وی با بیان اینکه این طرح ویژه نظارتی در شهرستان سنندج از ششم دی ماه سال جاری آغاز شده است، افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است این طرح ویژه تا پایان سال جاری ادامه داشته باشد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با اشاره به روند اجرایی کردن این طرح ویژه در شهرستان سنندج، یادآور شد: قرار است که طرح ویژه نظارتی با همکاری بازرسین سازمان صمت اجرایی شود.
وی با اشاره به شکایات مطرح شده از سوی مردم در خصوص تخلفات آرایشگاه های زنانه، بیان کرد: متاسفانه به دلیل نبود نظارت های مافی تخلفات مختلفی از سوی آرایشگاه های زنانه صورت می گیرد و اجرای این طرح ویژه نظارتی نیز در راستای ساماندهی این وضعیت است.
رحیمیان ضمن اشاره به بررسی های صورت گرفته در خصوص مهمترین تخلفات آرایشگاه های زنانه در استان کردستان، یادآور شد: عدم نصب نرخنامه، گران فروشی، استفاده از رنگ و لوازم آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته از جمله مهمترین تخلفات به شمار می رود.
وی با بیان اینکه این طرح ویژه نظارتی در راستای توجه به مطالبه مردم صورت می گیرد، اظهار کرد: با توجه به محدودیت وجود بازرس خانم، انتظار می رود که این طرح نیز توسط اتحادیه و اتاق اصناف در دیگر شهرستان های استان کردستان اجرایی شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان گفت: از مردم استان کردستان انتظار می رود که از طریق سامانه ۱۳۵ هر گونه تخلف صنفی را به اداره کل تعزیرات حکومتی استان کردستان گزارش دهند.
وی در پایان عنوان کرد: هموطنان می‌توانند از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات به عنوان شاکی یا گزارش دهنده اعلام تخلف و ثبت شکایت کنند که تفاوت این دو روش این است که شاکی یک گزارشی را برای ما ارسال می ‌کند و ما برای او تشکیل پرونده می ‌دهیم  و کد رهگیری صادر می ‌کنیم که می‌تواند با این کد پیگیر شکایت خود باشد اما گزارش دهنده، گزارشی از تخلف را برای ما ارسال می ‌کند که تعزیرات به این گزارش رسیدگی می ‌کند و نتیجه آن را برای فرد مورد نظر ارسال می ‌کنیم.