مثلث BBC، عبدالحمید و اصلاح طلبان در انتشار اخبار دروغ
در روزهای گذشته روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت که زنی ۵۳ ساله در شهرستان فنوچ سیستان و بلوچستان پس از سه روز رفت و آمد و انتظار در صف دریافت نفت، در نتیجه سکته قلبی درگذشت. این روزنامه نوشته بود که صبح پنجشنبه ۶ بهمن ماه این زن به علت استرس ناشی از مشاهده «صف طولانی دریافت سهمیه نفت» دچار «سکته قلبی» شده و با وجود انتقال به بیمارستان، جانش را از دست داده است.
این خبر بلافاصله با استقبال ویژه رسانههای معاند مواجه شد و رسانههایی از جمله بی بی سی، اینترنشنال و العربیه فارسی با آب و تاب به بازنشر آن پرداختند. در ادامه عبدالحمید، امام جمعه مسجد مکی زاهدان نیز به این موضوع واکنش نشان داد. در حساب کاربری وی در توئیتر آمده است: «مرگ غمانگیز یک بانوی ۵۳ ساله و بیمار از اهالی شهرستان فنوج بلوچستان پس از انتظار سهروزه در صف دریافت نفت، دردآور است. برای این بانو مغفرت و برای بازماندگان اجر و صبر مسئلت دارم. اگر مسئولیتپذیری و تدبیر وجود داشت، مردم ما با چنین وضعی مواجه نمیشدند.»
اما نکته قابل توجه اینجاست که با بررسیهای میدانی مشخص شد که این خبر صحت نداشته و روایت منتشر شده توسط روزنامه اصلاح طلب، با واقعیت ماجرا بسیار متفاوت است. در بررسیهای میدانی، نزدیکان مرحومه «مهدیم نصرتی» در توضیح این مسئله گفتند که مرحومه در ساعت ۶:۴۵ صبح بر اثر ایست قلبی فوت کرده و زمان فوت وی اصلاً زمان توزیع نفت و مکان فوت نیز محل توزیع نفت نبوده است. این فرد حدود ۷ سال پیش عمل جراحی قلب باز انجام داده است. وی پس از ایست قلبی به بیمارستان منتقل شده اما تلاش پزشکای برای احیای موفقت آمیز نبوده است.
هدف رسانههایی از جمله بی بی سی فارسی و اینترنشنال مشخص است، این رسانهها صرفاً به دنبال سیاه نمایی، اختلاف افکنی و ایجاد تفرقه میان مردم، ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت و فعال کردن گسلهای قومیتی و شیعه-سنی است. این رسانهها تعمداً اخبار مثبت و از جمله آغاز بهره برداری از راه آهن استراتژیک خاش- زاهدان و یا پیشرفتهای روزافزون طرح آبرسانی سیستان و بلوچستان را سانسور و در مقابل، با صریب دادن به اخبار دروغ، در پی ایجاد التهاب و آشوب در نقاط مختلف کشور و از جمله سیستان و بلوچستان هستند.
نکته قابل توجه اینجاست که هوشیاری مردم غیور سیستان و بلوچستان و همچنین هوشمندی علمای اهل تسنن در این استان، تاکنون اجازه سوءاسفاده به دشمن نداده است. اما سؤال اینجاست که چرا امثال روزنامه اعتماد با دروغ پراکنی و تحریف حقیقت، در پازل دشمن بازی کرده و به عبارتی آب به آسیاب دشمن میریزند؟!
لازم به ذکر است که عبدالحمید تاکنون به دفعات به اخبار دروغ ضریب داده و این رفتار وی، اعتراض مردم سیستان و بلوچستان و علمای اهل تسنن را در پی داشته است.
مشارکت برخی رسانههای داخلی در پروژه مخرب سعودیها
روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «بازگشت لودرها؟» نوشت: «بافت تاریخی شیراز زخمخورده است. دهههاست فرهنگ چندصدساله شهر شعر و حافظ مانند یک گوشت قربانی به دست طرحهای توسعه تکهتکه میشود. اینبار هم طرح ۵۷ هکتار مانند خط سیاه قرار است بافت تاریخ شیراز را شرحهشرحه کند.»
این خبر با استقبال ویژه اینترنشنال مواجه شد. این رسانه ضدایرانی در همین رابطه در مطلبی نوشت: «روزنامه شرق خبر داد که در سه روز آینده و در فاز اول تخریب خانههای بافت تاریخی شیراز برای توسعه حرم شاهچراغ، ۶۰ خانه تخریب خواهد شد.»
اما این ادعای روزنامه اصلاح طلب و ذوق زدگی رسانههای معاند در حالی است که در روزهای گذشته دکتر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس در اطلاعیهای درباره احتمال تخریب خانههای تاریخی پیرامون حرم شاهچراغ در شهر شیراز، توضیحاتی ارائه کرده است.
در این اطلاعیه آمده است: «به اطلاع عموم مردم شریف و فرهنگدوست میهن عزیز اسلامی بویژه شهروندان فرهیخته استان فارس میرساند که استاندار فارس بارها مخالفت خود را با هرگونه تخریب و تعرض به بافت تاریخی شیراز و خانههای ارزشمند این بافت را اعلام کرده است.»
در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: «با بررسیهای انجام شده استانداری فارس و ادارات مرتبط با موضوع بافت تاریخی بر اساس وظیفه ذاتی و مطابق با ضوابط قانونی با هر گونه تخریب خانه تاریخی مخالف بوده و هیچگونه مجوز یا پاسخ استعلام مثبتی که منجر به تخریب خانه میراثی و از بین رفتن تاریخ، فرهنگ و هویت شیراز شود صادر نشده است… ابلاغ هر نوع مصوبهای از پژوهشگاه میراث کشور و شورای عالی معماری و شهرسازی به اطلاع عموم خواهد رسید و به شایعه و احیاناً نقل قولهای شخصی استناد نشود.»
رسانههای معاند و از جمله رسانههای وابسته به آل سعود همواره در پی آن هستند تا اماکن مذهبی و زیارتی را در نقطه مقابل اماکن تاریخی قرار داده و با تحریک احساسات مردم، به دوقطبی دامن بزنند. این دستور کار مدتهاست که از سوی این رسانهها دنبال میشود. با اینحال سؤال اینجاست که رسانههای داخلی و از جمله روزنامه شرق چرا در اجرای این دستور کار ضدایرانی و مخرب، به ایفای نقش میپردازند و به آن ضریب میدهند؟!
روزنامه کرباسچی زیرِ میزِ انتخابات زد، رسانه موساد ذوق زده شد
شبکه اینترنشنال یکی از بازوهای موساد علیه مردم ایران است. یکی از کارویژه های این رسانه ضدایرانی، اعتبارزدایی از انتخابات و تشویق مردم به آشوب خیابانی است. در همین راستا این رسانه ضدایرانی از هر مطلبی که در راستای این دستورالعمل رسانهای باشد، استقبال میکند.
جدیدترین نمونه، استقبال اینترنشنال از یادداشت منتشرشده در روزنامه هم میهن-به مدیرمسئولی کرباسچی- در اعتبارزدایی از انتخابات است.
در همین رابطه روزنامه هم میهن در مطلبی با عنوان «طرحی نو باید» نوشت: «تحولاتی رخ داده که امکان اثربخشی انتخابات را از ذهنها زدوده است. در حقیقت، نیامدن مردم در دو انتخابات قبلی ربط چندانی به رد و تائید صلاحیتها نداشت. موضع مردم عدم شرکت بود. این عدم شرکت هم مبتنی بر تجربههایی بود که از انتخابات گذشته و سپس اتفاقات سالهای ۹۶ تا ۹۸ داشتند. بخش قابلتوجهی از مردم متوجه شدند هنگامی که در برابر این اندازه از اتفاقات نهتنها کوچکترین تغییر و اصلاح سیاستی داده نمیشود، سهل است که مسیر معکوس را میروند پس انتخابات هم هیچ تغییری ایجاد نخواهد کرد و از اینرو آگاهانه آن را فراموش کردند.»
در ادامه این مطلب آمده است: «آیا اینها به آن معنی است که انتخابات به پایان رسیده است؟ با اطمینان باید گفت که انتخابات مدتهاست که آغاز شده؛ ولی این جریان در بیرون صندوق رأی و ساختار سیاسی در حال انجام است. وظیفه ساختار سیاسی انتقال آن به داخل صندوق است و برای این کار باید اقدامات مهمی پیش از انتخابات انجام دهد تا صندوق رأی را معنادار کند و به جایگاه خود برگرداند. در غیر اینصورت، هیچگاه شاهد انتخاباتی حتی در اندازههای انتخابات ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ هم نخواهید بود.»
واقعیت این است که جریان معاند از خاموش شدن آتش اغتشاشات به شدت سرخورده شده است. برای همین این جریان برای روحیه دادن به بدنه آشوب، در پی آن است تا از صندوق رأی اعتبارزدایی کرده و به طرق مختلف، آدرس آشوب خیابانی را به عنوان نسخه بهبود اوضاع کشور، جا بزند.
Thursday, 7 November , 2024