ترویج صنایع‌دستی در کردستان ظرفیتی برای رونق اقتصادی است سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان گفت: اشاعه، ترویج و آموزش صنایع‌دستی در استان می‌تواند ظرفیتی مهم برای رونق صادرات و توسعه اقتصادی باشد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ منصور مهرزاد روز شنبه ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۱ در نشست با فرماندار […]

ترویج صنایع‌دستی در کردستان ظرفیتی برای رونق اقتصادی است

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان گفت: اشاعه، ترویج و آموزش صنایع‌دستی در استان می‌تواند ظرفیتی مهم برای رونق صادرات و توسعه اقتصادی باشد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ منصور مهرزاد روز شنبه ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۱ در نشست با فرماندار سنندج و مسئول بسیج جامعه زنان سپاه بیت‌المقدس این شهرستان اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی استان کردستان با ویژگی‌های منحصر به‌فرد خود ظرفیت لازم برای اشتغال‌زایی، رونق اقتصادی و صادرات دارد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با اشاره به برنامه‌ریزی لازم برای حمایت و پشتیبانی از هنرمندان و فعالان این حوزه در استان افزود: از اول مهرماه سال‌جاری تا شهریورماه سال آینده، اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان برای آموزش و ترویج این هنر و انتقال آن به نسل جوان اختصاص داده شده است.

او از برگزاری کلاس‌های آموزشی رشته‌های صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در آینده نزدیک برای بانوان بسیجی خبر داد و گفت: تشکیل این کلاس‌ها با هدف شناسایی، حفظ، احیا و ترویج هنرهای صنایع‌دستی، در دستور کار این اداره قرار گرفته است.

مهرزاد در ادامه با بیان اینکه زمینی به مساحت ۱۲ هکتار برای احداث بازارچه دائمی صنایع‌دستی در سنندج اختصاص یافته است عنوان کرد: ایجاد این بازارچه می‌تواند نقطه عطفی برای توسعه اقتصادی استان باشد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان همچنین از تهیه و ارسال یک پرونده میراث ناملموس در حوزه صنایع‌دستی به یونسکو خبر داد و گفت: ترویج، حفاظت و پاسداری از گنجینه‌های ارزشمند هنرمندان پرتلاش این منطقه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این اداره است که باید بیش از بیش به آن توجه شود.

او یادآور شد: امید است با آموزش و مهارت‌آموزی هنرمندان این حوزه، شاهد رونق و تولید محصولات مختلف صنایع‌دستی و ایجاد اشتغال‌ پایدار در استان باشیم.