در حال حاضر شاهد گرمای زودرسی هستیم و این افزایش دما منجر به افزایش ۵ تا ۶ هزار مگاواتی تقاضای برق شده است. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، سخنگوی صنعت برق اصفهان با اشاره به وجود محدودیت‌هایی در تولید برق تصریح کرد: در حال حاضر بعضی از نیروگاه‌های کشور در اورهال هستند و با […]

 در حال حاضر شاهد گرمای زودرسی هستیم و این افزایش دما منجر به افزایش ۵ تا ۶ هزار مگاواتی تقاضای برق شده است.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، سخنگوی صنعت برق اصفهان با اشاره به وجود محدودیت‌هایی در تولید برق تصریح کرد: در حال حاضر بعضی از نیروگاه‌های کشور در اورهال هستند و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، از اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد سال جاری در مدار قرار می‌گیرند تا بتوانیم برق پایدار برای هموطنان را تأمین کنیم.

داوود قاسمی ، با بیان اینکه با توجه به خشکسالی و کم‌آبی سال جاری، از ۳۰ درصد نیروگاه‌های برق آبی می‌توان استفاده کرد، گفت: در تولید انرژی با توجه به تقاضای مردم مقداری ناترازی وجود دارد و با مدیریت مصرف در بخش‌های مسکونی، تجاری، اداری و صنایع، به نحوی عمل خواهد شد که شبکه پایداری داشته باشیم.

سخنگوی صنعت برق اصفهان با اشاره به اینکه خاموشی‌های مذکور برای مشترکان خانگی، تجاری و اداری است، اضافه کرد: از تمام صنایعی که ژنراتور دارند، درخواست می‌شود ژنراتورها را وارد مدار کنند و با هماهنگی شرکت توزیع آن را ثبت کنند تا بتوانند سوخت آن‌ها را نیز تأمین و کمک کنند مقداری میزان تولید افزایش پیدا کند و پایداری شبکه برق را داشته باشیم.

قاسمی افزود: میزان نیروگاه‌های خورشیدی که در مدار هستند، به ۱۵۰ مگاوات در اصفهان رسیده است و افزایش بسیار خوبی در این حوزه شاهد بودیم، بسیاری از افراد در بخش‌های مسکونی نیز کمک کردند و نیروگاه‌های پنج مگاواتی خورشیدی را احداث کردند.

وی تصریح کرد: طبق بخش‌نامه‌های ابلاغی، ادارات باید ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را توسط نیروگاه‌های خورشیدی تأمین کنند، که هرسال ۵ درصد به سهم آن‌ها اضافه می‌شود.

سخنگوی صنعت برق اصفهان خاطرنشان کرد: صنایع بر اساس تکلیفی که برعهده آن‌ها گذاشته شده است، باید تا ۸۰ درصد مصرف خود، نیروگاه خورشیدی داشته باشند تا از اولویت مدیریت بار و خاموشی خارج شوند و تولید پایدار خود را ادامه دهند