رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق و معاون وزیر نیرو در نشست با سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های خورشیدی و مسئولان استان یزد، از تحویل هشت ساختگاه احداث نیروگاه خورشیدی به سرمایه‌گذاران در این استان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “محمود کمانی” در این نشست […]

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق و معاون وزیر نیرو در نشست با سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های خورشیدی و مسئولان استان یزد، از تحویل هشت ساختگاه احداث نیروگاه خورشیدی به سرمایه‌گذاران در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “محمود کمانی” در این نشست با اشاره به تصویب طرح سامانه‌های ۵ کیلوواتی تجدید‌پذیر برای اقشار کم درآمد کشور با همکاری پنج نهاد اجرایی در قالب تفاهم‌نامه مشترک، گفت: برای استان یزد ۴ هزار سامانه خورشیدی ۵ کیلوواتی در نظر گرفته شده که امروز با آغاز به کار طرح مذکور، این مهم محقق خواهد شد.
وی افزود: با اجرای این طرح، انرژی پاک برای حمایت از اقشار کم درآمد با یک فرایند بسیار مناسب تولید شده و کمکی برای تامین مخارج زندگی آن‌ها خواهد شد.
رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق و معاون وزیر نیرو ادامه داد: خانواده‌های تحت پوشش، توسط نهادهای حمایتی معرفی و پس از بررسی شرکت‌های توزیع نیروی برق، امکان احداث این سامانه‌ها در منازل آن‌ها تایید می‌شود.
کمانی تصریح کرد: بعد از این مرحله، شرکت‌های بزرگی که هر کدام حداقل پنج هزار واحد را برای تامین تجهیزات و خدمات پس از فروش و گارانتی تعهد کرده‌اند، تجهیزات را ارائه نموده و با کمک شرکت‌های محلی، کار احداث سامانه ها و تجهیزات آنها آغاز می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه برای خانواده‌هایی که امکان احداث سامانه‌ها و تجهیزات در منازل آنها وجود ندارد باید تمهیداتی اندیشیده شود، گفت: در روستاها و شهرها این تجهیزات در زمین‌هایی که توسط استانداری تعیین می‌شود نصب شده و به صورت تجمیعی به شبکه متصل می‌شوند.
معاون وزیر نیرو اضافه کرد: در مرحله دوم برای ایجاد ساختگاه‌های زیر ۱۰ مگاوات نیز باید اقدامات لازم صورت گیرد.
کمانی صدور مجوز در اسرع وقت را بهترین انگیزه برای سرمایه‌گذاران دانست و گفت: امیدواریم مجوز اداره محیط زیست و منابع طبیعی و انشعابات در اسرع وقت صادر شود تا سرمایه‌گذاران دغدغه صدور مجوز را نداشته باشند.
وی با اشاره به طرح تامین برق صنایع توسط وزارت نیرو گفت: در این طرح شرکت‌های صنعتی که خواهان نداشتن محدودیت برق هستند، با احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر و ارائه برق آن‌ها به شبکه، به همان میزان مشمول قطعی برق نمی‌شوند. 

“ابوالفضل اسدی” مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد نیز در این نشست گفت: در مناقصه اول ساتبا، استان یزد برای سرمایه‌گذاری ۲۲۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی انتخاب و با ایجاد ساختگاه‌ها در شهرستان‌های ابرکوه، مهریز و بافق موافقت شد.