ناظر غربالگری تنبلی چشم اطفال وزارت بهداشت گفت: عیوب انکساری یکی از علل نابینایی و قابل درمان در بین افراد است. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران ،رجوی گفت: اگر نوزاد دچار آب سیاه مادرزادی باشد، به شرط تشخیص به موقع و عمل جراحی با کاهش فشار چشم می تواند دید نسبتا خوبی پیدا […]

ناظر غربالگری تنبلی چشم اطفال وزارت بهداشت گفت: عیوب انکساری یکی از علل نابینایی و قابل درمان در بین افراد است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران ،رجوی گفت: اگر نوزاد دچار آب سیاه مادرزادی باشد، به شرط تشخیص به موقع و عمل جراحی با کاهش فشار چشم می تواند دید نسبتا خوبی پیدا کند.

به گفته وی عیوب انکساری یکی از علل نابینایی و قابل درمان در بین افراد هستند؛ به طوری که با عینک دید فرد تا ۸۰ درصد اصلاح می شود. تنبلی چشم تا ده سال درمان می شود و بعد از این مدت با این روش های موجود قابلیت درمان نخواهد داشت.

او ادامه داد: درصد بروز تنبلی چشم ۳ درصد، انحرافات چشمی ۳ درصد و عیوب انکساری نیز حدود ۲۰ درصد است. افزایش سن، دیابت و تومورهای مغزی در صورت آسیب عصب های چشم باعث کوری خواهند شد. تغذیه نقش مهمی در چشم های سالم دارد و مصرف ویتامین آ و هویج بینایی چشم را تقویت می کند.

او افزود: اگر نوزادان تازه متولد شده مبتلا به آب مروارید مادرزادی باشند، با تشخیص به موقع به وسیله غربالگری، بیماریشان با عمل جراحی و گذاشتن لنز تا حد زیادی برطرف می شود و دید نسبتا خوبی پیدا خواهند کرد.

او گفت: در برخی از موارد به دلیل عدم رشد عصب چشم، منجر به نابینایی شده است. در حال حاضر برخی از نابینایان هیچ نوری نمی بینند و برخی از آن ها نور کمی را دیده اما زندگیشان وابسته به فرد دیگری است.