نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‎رضوی گفت: باید به‌طور ویژه به ساخت و توسعه زائرسراهای ارزان‌قیمت توجه شود زیرا زائران کم برخورداری که تنها به عشق زیارت امام هشتم حتی پیاده از موطن خود به مشهد می‌آیند، به‌عنوان مهمانان امام معصوم در همین اقامتگاه‌ها ساکن می‌شوند و توسعه این فضا و مهمان‌نوازی تکلیف مشهدی‌ها است. به […]

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‎رضوی گفت: باید به‌طور ویژه به ساخت و توسعه زائرسراهای ارزان‌قیمت توجه شود زیرا زائران کم برخورداری که تنها به عشق زیارت امام هشتم حتی پیاده از موطن خود به مشهد می‌آیند، به‌عنوان مهمانان امام معصوم در همین اقامتگاه‌ها ساکن می‌شوند و توسعه این فضا و مهمان‌نوازی تکلیف مشهدی‌ها است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، در دیدار با اعضای بنیاد زائر که به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: باید به‌طور ویژه به ساخت و توسعه زائرسراهای ارزان‌قیمت توجه شود زیرا زائران کم برخورداری که تنها به عشق زیارت امام هشتم حتی پیاده از موطن خود به مشهد می‌آیند، به‌عنوان مهمانان امام معصوم در همین اقامتگاه‌ها ساکن می‌شوند و توسعه این فضا و مهمان‌نوازی تکلیف مشهدی‌ها است.

وی افزود: زائرشهرهایی که امروزه حدود سه کیلومتر با حرم مطهر رضوی فاصله دارند و خوشبختانه شهرداری مشهد هم سرویس‌های منظم برای ایجاد ارتباط میان آن‌ها با حرم را فراهم کرده است، بهترین فرصت و مؤثرترین بستر برای تبیین آداب زیارت و فرهنگ سیره اهل‌بیت (ع) هستند و زمینه‌ای را ایجاد می‌کنند که امکان زیارت بامعرفت از ابتدا برای زائران فراهم باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: باید در کار با اخلاص وارد عمل شد و صرف‌نظر از دولت‌ها و ارتباط با سازمان‌های خارج از استان، با تکیه بر ظرفیت‌های مدیران و دستگاه‌های مشهدی کار را به پیش برد. در این باره، اصل رویکرد همه ما این است که ما مجاور امام رضا (ع) هستیم و اکنون که علی بن موسی‌الرضا (ع) مهمان دارد، ما باید میزبانی کنیم.

وی ادامه داد: باید ساز و کار مشخصی برای بنیاد زائر تعریف شود تا فراتر از مجموعه خیران مشهدی، به‌عنوان یک بنیاد رسمی فعالیت کند. در این باره، شهرداری می‌تواند با ارائه لایحه به شورای اسلامی شهر، ساختار اداری، نرخ نامه قیمت‌گذاری بر اسکان‌های ارزان‌قیمت و آیین‌نامه‌های مربوط به بخش ساخت‌وساز را به‌عنوان یک قانون شهری تدوین کند و به این ترتیب، دوره عملکرد بنیاد زائر دیگر محدود به طول عمر بابرکت یک خیر خاص نمی‌ماند.