اصغر فارقلیطیان سرپرست مخابرات منطقه اصفهان به همراه سید ابوالقاسم بنی طبا مدیر امور امنیت شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران و جمعی از کارکنان مخابرات منطقه اصفهان در هفتمین گردهمایی گروه گردانندگان اینترنت ایران (ایرناگ) شرکت کردند. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، این گردهمایی که با هدف طرح و ارائه‌ تازه‌ترین موضوعات […]

اصغر فارقلیطیان سرپرست مخابرات منطقه اصفهان به همراه سید ابوالقاسم بنی طبا مدیر امور امنیت شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران و جمعی از کارکنان مخابرات منطقه اصفهان در هفتمین گردهمایی گروه گردانندگان اینترنت ایران (ایرناگ) شرکت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، این گردهمایی که با هدف طرح و ارائه‌ تازه‌ترین موضوعات فنی پیرامون زیرساخت، شبکه و اینترنت به میزبانی ابرآسیاتک، در دو بخش حضوری و اینترنتی در هتل آسمان اصفهان برگزار شد؛ هم‌بنیان‌گذار ایرناگ گفت: این گروه با گرد هم آوردن مجموعه‌ای از متخصصان و مهندسان شبکه و زیرساخت، ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت و مراکز داده و سایر فعالان فنی تلاش می‌کند بستری حرفه‌ای برای تبادل تجربیات، اشتراک‌گذاری دانش و بررسی چالش‌های فنی و زیرساختی فراهم آورد.

میلاد افشاری همچنین در هفتمین رویداد این کامیونیتی، بیان کرد: تقریبا در هر رویداد، حدود ۴۰، ۵۰ درصد از شرکت‌کنندگان از اعضای جدید هستند و این نشان‌دهنده‌ آن است که تا حدود خوبی توانسته‌ایم کارمان را به درستی ادامه دهیم و متخصصان بیشتری را جذب کنیم تا به گروه ما اضافه شوند.

وی افزود: ایرناگ را به صورت رسمی از سال ۲۰۱۷ شروع کرده‌ایم و ناگ‌ها نه فقط در ایران، بلکه در بسیاری از کشورهای جهان جا افتاده که تشکلی از متخصصان و فعالان حوزه‌ی شبکه و ارتباطات است که دور هم جمع می‌شوند و به اشتراک‌گذاری دانش و مطرح کردن چالش‌ها و تجربیات می‌پردازند.

این هم‌بنیان‌گذار گروه گردانندگان اینترنت ایران با اشاره به اینکه قدیمی‌ترین ناگ مربوط به کشور امریکا است، ادامه داد: در اولین رویداد ایرناگ در سال ۲۰۱۷ در تهران، ۱۳۰ نفر شرکت کردند، بعد از آن تقریباً هر سال یک رویداد برگزار کردیم که میزان شرکت‌کنندگان و ارائه‌دهندگان رشد قابل توجهی داشته است. اصلی‌ترین دستاورد ما این است که یک کانال ارتباطی خوب برای ارتباط متخصصین ساختیم و این باعث شده ارتباط متخصصین در اپراتورهای مختلف با هم نزدیک‌تر شود و بتوانند مسائل‌شان را با هم مرتفع کنند.

در ادامه نیز، احسان قاضی‌زاده به ارائه‌ای با عنوان Multi-Path TCP: Revolutionizing Connectivity (مسیریابی چندگانه TCP: انقلابی در اتصال‌پذیری) پرداخت و ضمن بررسی فناوری MPTCP و نقش آن در افزایش پایداری و کارایی اتصالات شبکه‌ای گفت.

همچنین Emile Aben از RIPENCC و از کشور هلند در ارائه‌ای آنلاین به بررسی چالش‌های مسیریابی اینترنت در شرایط بحرانی مانند قطع کابل‌های زیردریایی پرداخت و راهکارهای مقابله با این مشکلات را مطرح کرد.

مهران مقامی در خصوص ایمن‌سازی مراکز داده مدرن با میکرو سگمنتاسیون از تکنیک‌های پیشرفته‌ی میکرو سگمنتاسیون برای افزایش امنیت مراکز داده و مزایای آن در مقابله با تهدیدات سایبری سخن گفت.

محسن طهماسبی، ارائه‌دهنده‌ دیگر این همایش، به معرفی dn۴۲، به عنوان یک محیط آزمایشی برای تست پروتکل‌ها و فناوری‌های شبکه پرداخت.

موضوع بعدی ارائه‌های فنی با عنوان “Network Troubleshooting: It’s not me, it’s you” بود که توسط Yolandi cloete از DE-CIX به بیان تکنیک‌های پیشرفته عیب‌یابی شبکه و روش‌های شناسایی گلوگاه‌های ارتباطی پرداخت.