مهمانان اجلاس ایران و آفریقا در قالب فعالان اقتصادی و دیپلمات‌های کشورهای آفریقایی شامگاه سه شنبه با هدف توسعه مناسبات تجاری و معرفی ظرفیت‌های اقتصادی، صنعتی و گردشگری استان اصفهان، وارد این کلانشهر شدند. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، در بین مهمانان، چهار تن از وزرای کشورهای اوگاندا، سودان، مالی و سائوتومه و پرنسیپ […]

مهمانان اجلاس ایران و آفریقا در قالب فعالان اقتصادی و دیپلمات‌های کشورهای آفریقایی شامگاه سه شنبه با هدف توسعه مناسبات تجاری و معرفی ظرفیت‌های اقتصادی، صنعتی و گردشگری استان اصفهان، وارد این کلانشهر شدند.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، در بین مهمانان، چهار تن از وزرای کشورهای اوگاندا، سودان، مالی و سائوتومه و پرنسیپ حضور دارند و سایر مهمانان نیز شامل مقامات و فعالان اقتصادی کشورهای آفریقایی هستند.

مهمانان در بدو ورود به فرودگاه شهید بهشتی اصفهان مورد استقبال مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان و برخی مسوولان دولتی و خصوصی استان قرار گرفتند و پس از گفت‌وگویی کوتاه ، عازم محل اقامت خود شدند.

سومین اجلاس همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا با حضور رییس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، مسوولان وزارت صمت و جمعی از مقامات قاره آفریقا هفتم اردیبهشت در سالن اجلاس سران در تهران آغاز به کار کرد.

بیش از ۵۰ مقام قاره سیاه در سطح وزیر و روسای اتاق بازرگانی از ۲۹ کشور آفریقایی برای حضور در این اجلاس به ایران آمدند،

در روز نخست اجلاس چهار پنل تخصصی برای شرکت کنندگان برگزار شد و در روز دوم، تجار از نمایشگاه ایران اکسپو بازدید کردند و امشب بعد از برگزاری یک پنل تخصصی در سالن خلیج فارس همراه با هیات‌های دولتی و تجار آفریقایی وارد اصفهان شدند.

برگزاری بازدید و نشست‌ های تخصصی از بیش از ۱۰ مرکز و کارخانجات صنعتی این استان از جمله برنامه ۲ روزه سفر مهمانان اجلاس در اصفهان است.

بنا به گفته رییس اتاق بازرگانی اصفهان، این اجلاس فرصت مناسبی برای آشنایی نزدیک فعالان اقتصادی ومقامات‌کشورهای آفریقایی با ظرفیت‌های بی‌نظیر اقتصادی و فرهنگی اصفهان است.

امیر کشانی افزود: این اجلاس می‌تواند افق‌های جدیدی برای گسترش دیپلماسی اقتصادی، جذب سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی و تقویت روابط فرهنگی بین اصفهان وکشورهای آفریقایی فراهم آورد.

وی با تاکید بر لزوم کاهش نگاه دولتی به این رویداد بین المللی افزود: این مهم، فرصتی ارزشمند برای معرفی توانمندی‌های صادراتی ایران است که اتاق‌های بازرگانی و بخش خصوصی می‌توانند نقش مؤثرتری در این رویداد ایفا کنند و شرایط مناسبی برای ارائه ظرفیت‌های تجاری کشور و استان اصفهان فراهم آورند.

کشانی خاطرنشان کرد: این اجلاس بین‌المللی با تمرکز بر هشت حوزه، نفت، گاز و پتروشیمی، معدن و صنایع معدنی، سلامت، کشاورزی و صنایع غذایی، گردشگری و صنایع دستی، لوازم خانگی، نساجی، خدمات فنی و مهندسی و کالای ساختمانی برگزار خواهد شد.