مشاور شهردار اصفهان در امور محلات شهر گفت: سال جاری ۲۹ محله جدید وارد طرح محله‌محوری شده است و سال آینده نیز ۱۶ محله دیگر به این طرح اضافه خواهد شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، احمد نواب با اعلام این خبر گفت: […]


مشاور شهردار اصفهان در امور محلات شهر گفت: سال جاری ۲۹ محله جدید وارد طرح محله‌محوری شده است و سال آینده نیز ۱۶ محله دیگر به این طرح اضافه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، احمد نواب با اعلام این خبر گفت: در  سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۹ محله جدا از محله‌های حصه شمالی و جنوبی یعنی از هر منطقه دو محله کم‌برخوردار با توجه به شاخص‌های مدنظر، برای اجرای طرح محله‌محوری انتخاب شد و از طریق چهار مرجع از جمله برگزاری جلسات بی‌واسطه با شهروندان با حضور مدیر منطقه در مساجد محله‌ها، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ با نخبگان و افراد تحصیل‌کرده برای شناسایی مشکلات این نقاط و شناسایی کارشناسان شهرداری در این حوزه برای اجرای طرح اقدام کردیم.
وی افزود: شهرداری اصفهان با چهار مرجع به چهار پهنه رسید، به این صورت که به‌عنوان مثال هر چهار گروه درباره یک مشکل اتفاق نظر داشتند و برای رفع آن تمام گروه‌های مرجع رأی داده بودند.
مشاور شهردار اصفهان در امور محلات شهر ادامه داد: پس از شناسایی مشکلات و تبدیل آن به پروژه یا اقدام، روند اجرای آن پیگیری و با توجه به نوع مشکل برای رفع آن به سازمان مربوط ارجاع، سپس طراحی و برآورد بودجه آن انجام شد و پس از تصویب در شورا در سطح محله‌ها به مرحله اجرا رسید، همچنین در طول اجرای پروژه‌ها نظارت بر طرح وجود داشت تا در روند اجرا مانعی وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه سال گذشته در ادامه اجرا و تکمیل پروژه‌ها در ۲۹ محله منتخب، ۱۵ محله دیگر به طرح اضافه شد و در مجموع برای اجرای طرح محله‌محوری ۴۴ محله در دستور کار شهرداری قرار گرفت، خاطرنشان کرد: سال جاری ۲۹ محله جدید وارد این طرح شد و سال ۱۴۰۴ نیز ۱۶ محله دیگر به این طرح اضافه خواهد شد که در مجموع ۸۹ محله به‌عنوان محله‌های هدف تاکنون در این طرح پوشش داده شده‌اند.
نواب با اشاره به روند انتخاب محله‌ها برای اجرای این طرح گفت: این روند بر اساس اسناد بالادستی و مطالعات معاونت شهرسازی و معاونت برنامه‌ریزی نسبت به دسترسی افراد هر محله به خدمات شهری که شامل خدمات حمل‌ونقل عمومی، احداث پارک و بوستان محلی، احداث کتابخانه و فرهنگسرا و سالن‌های ورزشی می‌شد، صورت گرفت.
وی افزود: محله‌های منتخب بر مبنای مشکلات موجود در آن‌ها از جمله وجود فضاهای بی‌دفاع شهری، نامناسب بودن سیما و منظر شهری، وجود گلوگاه‌ها و نفوذناپذیری معابر و گذرگاه‌ها، همچنین مشکلات معابر و نبود پیاده‌رو برای اجرای این طرح در نظر گرفته و اولویت‌بندی شد.