به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، کمبود  برق به‌عنوان یک واقعیت تلخ، نه فقط توسط صاحبان صنایع بلکه از سوی آحاد مردم پذیرفته شده و علاوه بر وزارت نیرو تمام ذینفعان را به چاره اندیشی وا داشته است؛ هدف کوتاه‌مدت صنعت برق، تخصیص بهینه انرژی محدود موجود، برای ایجاد حداکثر ارزش افزوده به بخش مولد […]

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، کمبود  برق به‌عنوان یک واقعیت تلخ، نه فقط توسط صاحبان صنایع بلکه از سوی آحاد مردم پذیرفته شده و علاوه بر وزارت نیرو تمام ذینفعان را به چاره اندیشی وا داشته است؛ هدف کوتاه‌مدت صنعت برق، تخصیص بهینه انرژی محدود موجود، برای ایجاد حداکثر ارزش افزوده به بخش مولد و در عین حال تا حد امکان حفظ سطح رفاه مردم بوده است.

  مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان گفت: گروه فولاد مبارکه به‌عنوان بزرگترین صنعت کشور، با احداث انواع نیروگاه‌ها در این راستا پیش‌قدم بوده و با در اختیار داشتن چرخه کامل تولید فولاد، از سنگ معدن تا ورق رنگ‌شده، جزو معدود صنایعی است که با دریافت برق، ارزش افزوده قابل توجهی ایجاد می‌کند.

سعید محسنی خاطر نشان شد: برای برون‌رفت از این شرایط، دو راهکار در حوزه عرضه و مصرف انرژی مطرح است؛ در حوزه مصرف، بهینه‌سازی مصرف انرژی، اصلاح الگوی مصرف و شاخص مصرف انرژی برای تولید هر واحد محصول و در حوزه تولید، تنوع سبد تولید انرژی با تأکید بر توسعه تجدیدپذیرها، بالأخص خورشیدی و بادی و در عین حال افزایش بهره‌وری نیروگاه‌های حرارتی فعلی و سیکل ترکیبی شدن نیروگاه‌های گازی و بخار است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان گفت: صنعت برق صادقانه با پذیرش محدودیت‌های موجود، دست یاری به سوی سرمایه‌گذاران و صاحبان صنایع بزرگ‌ و‌ کوچک دراز کرده تا با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها بر این کمبود غلبه کند. گروه فولاد مبارکه با بهینه‌سازی در فرایندها، توسعه شبکه جمع‌آوری فاضلاب و تصفیه آن و احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در شرق استان اصفهان، در این مسیر به‌خوبی حرکت کرده است.

وی اظهار کرد: در فاز نخست نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه، ۱۲۰ مگاوات از مجموع ظرفیت ۶۰۰ مگاواتی آن در مدار تولید قرار گرفته است؛ علاوه بر آن استفاده از آخرین فناوری‌های روز دنیا و تأمین تجهیزات با کیفیت و سیستم تراکر برای ایجاد حداکثر بازده برق از مزیت‌های این نیروگاه خورشیدی است و ساز و کار توسعه تا هزار مگاوات در آن پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان در پایان گفت: احداث نیروگاه خورشیدی و تکمیل نیروگاه حرارتی ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی و نیروگاه بادی سنگان گروه فولاد مبارکه، در آینده این مجتمع بزرگ صنعتی نقش مهمی خواهد داشت و بخش عمده‌ای از نیازش تأمین خواهد شد.