اعطای تسهیلات و نهادهای ارفاقی به ۲۲۱ نفر از زندانیان ندامتگاه های استان کردستان رئیس کل دادگستری استان کردستان ، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ، رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب سنندج ، قضات محاکم عمومی و انقلاب و دادسرای مرکز استان کردستان در ندامتگاه مرکزی سنندج حضور یافتند و همچنین بصورت همزمان […]


اعطای تسهیلات و نهادهای ارفاقی به ۲۲۱ نفر از زندانیان ندامتگاه های استان کردستان


رئیس کل دادگستری استان کردستان ، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ، رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب سنندج ، قضات محاکم عمومی و انقلاب و دادسرای مرکز استان کردستان در ندامتگاه مرکزی سنندج حضور یافتند و همچنین بصورت همزمان ، مدیران قضایی و قضات شهرستانهای تابعه در ندامتگاههای سراسر استان ، مشکلات و درخواستهای زندانیان را رسیدگی و دستورات لازم را صادر کردند.


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ حجت الاسلام والمسلمین حسینی در این خصوص اظهار داشت : در راستای اجرای طرح تحول و تعالی قوه قضاییه و تحقق فرامین ریاست معظم قوه قضاییه ، رسیدگی به مشکلات زندانیان و به ویژه کاهش جمعیت کیفری زندانهای استان در چارچوب قانون در استان اجرا شد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان افزود : به قضات استان تاکید شده که در مراحل تحقیق ، ضمن تناسب صدور قرارهای تامین با جرم ارتکابی متهمین ، حتی الامکان قرارهای مذکور به بازداشت متهمین منجر نشود و همچنین استفاده از تاسیسات ارفاقی قانونی از جمله مجازاتهای جایگزین حبس را در اولویت قرار دهند .
حجت الاسلام و المسلمین حسینی هدف از حضور و سرکشی منظم قضات از زندانها را کاهش فرآیند رسیدگی به درخواست‌های زندانیان عنوان و تاکید کرد : در راستای اجرای برنامه عملیاتی قوه قضاییه و کاهش جمعیت کیفری زندانها ، مقرر گردیده تا قضات دادگستری استان با حضور منظم و برنامه ریزی شده در زندانها و دیدار چهره به چهره با زندانیان از نزدیک در جریان مشکلات آنان قرار گیرند و برای حل و فصل آن در چارچوب حدود و اختیارات قانونی اقدام کنند .
وی تصریح کرد : ضروری است تا اجرای برنامه ریزی های اصلاحی و تربیتی در زندانهای استان زمینه ساز بازپروری اجتماعی زندانیان شود و از بازگشت مجدد زندانیان به زندان پیشگیری کند.

رئیس کل دادگستری استان کردستان خاطرنشان ساخت : از جمله سیاستهای راهبردی دادگستری استان برخورد جدی ، قاطع و به هنگام با افرادی است که با ایجاد رعب و وحشت موجب سلب امنیت و آسایش شهروندان می شوند .
شایان ذکر است که همزمان با ندامتگاه مرکزی سنندج ، در سایر ندامتگاههای سطح استان با حضور روسای دادگستری ، دادستانها و ۸۸ نفر از قضات شهرستانهای تابعه استان به مشکلات زندانیان رسیدگی شد و دستورات لازم و مقتضی صادر شد.
در پایان این بازدیدها ، مجموعا ۲۲۱ مورد از تاسیسات و نهادهای ارفاقی به زندانیان سراسر استان مورد پذیرش قرار گرفت که شامل مرخصی منجر به آزادی ، اشتغال به کار ، مرخصی ، آزادی مشروط ، اعطای پابند الکترونیکی ،پذیرش اعسار ، انتقال به محل سکونت ، تعلیق مجازات ، پیشنهاد عفو موردی و تعیین تکلیف می باشد.