نیاز به حمایت از نیروهای مردمی حادثه‌دیده/ پرداخت مطالبات گندمکاران و تامین کود شیمیایی؛ مهمترین دغدغه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت:تعیین تکلیف حمایت از نیروهای مردمی حادثه‌دیده در جهت حمایت از محیط زیست و منابع طبیعی در سطح ملی مشخص نیست و باید هرچه سریع‌تر میزان و نحوه […]

نیاز به حمایت از نیروهای مردمی حادثه‌دیده/ پرداخت مطالبات گندمکاران و تامین کود شیمیایی؛ مهمترین دغدغه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت:تعیین تکلیف حمایت از نیروهای مردمی حادثه‌دیده در جهت حمایت از محیط زیست و منابع طبیعی در سطح ملی مشخص نیست و باید هرچه سریع‌تر میزان و نحوه حمایت از خانواده این عزیزان روشن شود و این موضوع مهمترین دغدغه‌ای است که باید با ارایه یک سازوکار قانونی حل شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ در جلسه شورای هماهنگی مدیران و معاونین که بصورت وبینار در سطح کشور برگزار شد نقشبندی به وضعیت خرید تضمینی گندم اشاره کرد و افزود:تاکنون ۵۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده و پیش‌بینی می‌شود این رقم به ۸۵۰ هزار تن برسد.
نقشبندی همچنین از مقام عالی وزارت درخواست کرد پرداخت مطالبات گندمکاران که از اهمیت بالایی برخوردار است هر چه سریعتر در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد.

نقشبندی در ادامه به موضوع تامین کود شیمیایی پرداخت و اظهار نگرانی کرد: سال گذشته کود اوره مورد نیاز در پاییز حتی برای مزارعی با اقلیم خشک نیز تامین شد، اما متاسفانه امسال از ابتدای خرداد با کمبود کود اوره از طرف پتروشیمی ها مواجه هستیم و عدم مصرف کود اوره کافی در فصل کشت، به طور حتم بر عملکرد تولید تاثیر منفی خواهد گذاشت.

او همچنین به موضوع بذور اصلاح‌شده اشاره کرد و افزود با توجه به فاصله ۴۵ روزه بین برداشت گندم و کشت مجدد، پیشنهاد داد: بهای بذور اصلاحی هرچه سریع‌تر ابلاغ شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود، به مشکل عدم اتصال سامانه پایش کودی به سامانه پهنه‌بندی اشاره کرد و افزود هر چه سریعتر باید این مسأله چاره اندیشی شود.
وی همچنین بر ضرورت اجرایی شدن هرچه سریع‌تر تسهیلات بانکی برای طرح‌های فعال و نیمه‌فعال و تامین منابع مالی از طریق مولدسازی تاکید کرد.

نقشبندی در پایان خواستار شناسایی و حذف سیاست‌های مخل توسعه روستایی در سطح ملی و ایجاد یک توسعه ملی پایدار با تمرکز بر تولید و مسائل زیربنایی آن در روستاها شد.