یادواره شهید دکتر مصطفی چمران و ۱۷ شهید والا مقام مهندسی نورد با مشارکت پایگاه مقاومت شهید چمران و مدیریت نورد ۲۵ خردادماه در تالار آهن ذوب آهن اصفهان برگزارشد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان در این مراسم که با حضور سردار غیاثی راد مسئول […]
یادواره شهید دکتر مصطفی چمران و ۱۷ شهید والا مقام مهندسی نورد با مشارکت پایگاه مقاومت شهید چمران و مدیریت نورد ۲۵ خردادماه در تالار آهن ذوب آهن اصفهان برگزارشد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان در این مراسم که با حضور سردار غیاثی راد مسئول فرهنگی سند راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح، محمد امین یوسف زاده مدیر نورد، سرهنگ کریمی معاون اجتماعی نیروی انتظامی لنجان، سرهنگ عطایی فرمانده بسیج کارگران و کارخانجات سپاه استان، خانواده های شهدای مدیریت نورد و جمعی از کارکنان شرکت برگزار شد
مهندس رخصتی با بیان این که باید مواظب باشیم که هیچگاه شرمنده شهدا نشویم، گفت: ما در جنگ با وجود شرایط بسیار سخت با ایثار و از خودگذشتگی توانستیم شرایط را به نفع اسلام و نظام تغییر دهیم و اکنون نیز با وجود تحریم ظالمانه، کشور با قدرت در مدار توسعه و آبادانی قرار دارد. وی با بیان اینکه با وجود کشتیبانی آگاه و بصیر چون امام خامنه ای، هیچ طوفانی کشتی نظام و انقلاب را در نخواهد نوردید، افزود: ذوب آهن اصفهان با اتکا به توان داخلی در گرداب تحریم و فشار دشمنان گرفتار نشد و به عبارت درست تر الگویی بسیار مناسب برای سایر صنایع می باشد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان تأکید کرد: همه همکاران با تلاش های جهادگونه به سوی موفقیت حرکت می کنند و می دانیم که موفقیت یک فرایند اتفاقی نیست و نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد.
سردار غیاثی مسئول فرهنگی سند راهبردی ستاد نیروهای مسلح نیز گفت: شهید چمران یک دانشمند، هنرمند، عارف و مبارزه خستگی ناپذیر بود. وی افزود: این شهید بزرگوار دوران تحصیل خود را در آمریکا با تدریس خصوصی و مشکلات بسیار ادامه داد و در مصر و لبنان دوره های چریکی را گذراند و اولین تانک اسراییلی را مورد هدف قرار داد.
سردار غیاثی راد گفت: شهید چمران با تربیت نیرو و آموزش چریکی بنای جنبش امل که همان مبارزه با اسراییل است را پایه گذاری کرد در زمان جنگ مدتی به عنوان وزیر دفاع جمهوری اسلامی در مقر استانداری اهواز به خدمت و مبارزه با رژیم بعث مشغول بود و نهایت در تاریخ ۳۱ خرداد ماه سال ۱۳۶۰ در منطقه دهلاویه شربت شهادت نوشید وعاشقانه برای دیدار معبود پرگشود.
Sunday, 27 October , 2024