«سامانه اسناد افتخار» بیواسطهترین شیوه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: راهاندازی «سامانه اسناد افتخار، بهعنوان اثربخشترین و بیواسطهترین شیوه ابلاغ انگیزه، آرمان و اهداف شهدا و ایثارگران به جامعه در راستای تقویت ارتباط بین نسلی و ترویج واقعی فرهنگ ایثار و شهادت است. به […]
«سامانه اسناد افتخار» بیواسطهترین شیوه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: راهاندازی «سامانه اسناد افتخار، بهعنوان اثربخشترین و بیواسطهترین شیوه ابلاغ انگیزه، آرمان و اهداف شهدا و ایثارگران به جامعه در راستای تقویت ارتباط بین نسلی و ترویج واقعی فرهنگ ایثار و شهادت است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، سیدمحمدصادق هاشمی با اشاره به ماده ۶۴ قانون جامع خدمترسانی به ایثارگران و تکلیف بنیاد به راهاندازی بانکهای اطلاعاتی، درخصوص اسناد شهدا و ایثارگران اظهار کرد: همزمان با روز بزرگداشت شهدا از «سامانه اسناد افتخار» که شامل بیش از ۹ میلیون سند دیجیتال باقی مانده از شهدا است با حضور رئیسجمهور رونمایی شد.
وی با اشاره به اینکه شهدا بهعنوان بهترین الگو نباید به فراموشی سپرده شوند، درباره ضرورت راهاندازی این سامانه برخط افزود: آشنایی نسل نوجوان و جوان کشور با واقعیتهای هشت سال دفاعمقدس و نیز الگو گرفتن آنها از سبک زندگی شهدا ضرورت فرهنگی امروز ما است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با بیان لزوم راهاندازی یک سامانه برخط برای گردآوری سریع اسناد از استانها، سازمانها و دستگاههای اجرایی کشور اضافه کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران بهعنوان نهادی که وظیفه سنگین زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به عهده دارد، به عنوان نماینده دولت برای جمعآوری اسناد تعیین شده است.
هاشمی با تأکید بر اینکه کارهای بسیاری باید در راستای انعکاس صحیح ارزشهای والای شهدا و ایثارگران انجام شود، گفت: یکی از اهداف راهاندازی «سامانه اسناد افتخار» سهولت دسترسی نویسندگان و پژوهشگران به اسناد و آثار شهدا و ایثارگران است تا با دسترسی به این اسناد، آثار عمیق پژوهشی برای شناساندن راه و سبک زندگی شهدا به جامعه تولید شود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با اشاره به اینکه سامانه اسناد افتخار، قابلیت ذخیره، بازیابی و گزارشگیری از حجم بزرگدادههای تصویری، صوت، فیلم و متن را دارد، افزود: این سامانه قابلیت استفاده از بانکهای اطلاعاتی با سیستم فایلهای توزیع شده، تکثیر سرور، تعامل با بقیه سیستمها از طریق وب سرویس و افزودن اسناد به سیستم را دارد و محیط کاربری تحت وب برای استفاده محققان، کاربران برونسازمانی و عموم مردم تعریف شده است.
هاشمی خاطرنشان کرد: امکان تعریف پویایی فیلدهای اطلاعاتی مرتبط با هر سند، امکان تعریف فیلدهای LOOK UP مانند موضوع و فیلدهای درختی مانند ساختار استان، امکان تعریف سطوح دسترسی برای کاربران مختلف به اسناد، امکان پیوست متن، صوت، تصویر و فیلم به هر سند و امکان نمایهگذاری بر روی تصویر، متن، فیلم و صوت، از دیگر قابلیتهای «سامانه اسناد افتخار» است و امیدواریم این سامانه یاریدهنده ما در ترویج هرچه بهتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشد.
Monday, 28 October , 2024