برای تعیین دستمزد باید با سه جانبهگرایی به توافق عادلانه برسیم / در حوزه درمان باید مشکلات رفع شود وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای تعیین دستمزد باید با سه جانبهگرایی دولت، کارفرما و کارگر به توافق عادلانه برسیم. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه […]
برای تعیین دستمزد باید با سه جانبهگرایی به توافق عادلانه برسیم / در حوزه درمان باید مشکلات رفع شود
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای تعیین دستمزد باید با سه جانبهگرایی دولت، کارفرما و کارگر به توافق عادلانه برسیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه سفر به مازندران در پانزدهمین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران و دیدار با تشکلهای کارگری، کارفرمایی و تعاونگران استان که با حضور استاندار و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: منابع و مصارف بودجه سال آینده ۲ هزار همت است.
وی با اشاره به اینکه تلاش دولت این بود که استقراض نداشته باشد، بیان کرد: دولت سیزدهم ۸۷ هزار میلیارد تومان بدهی سازمان تامین اجتماعی را به بانک های عامل پرداخت کرده است.
مرتضوی با بیان اینکه با خلق پول تورم مهار نمی شود، گفت: برای تعیین دستمزد باید با سه جانبهگرایی به توافق عادلانه برسیم. سیاست دولت این است تا خرید خدمت را توسعه دهیم و ۱۲۰ درصد منابع بیمه تکمیلی و ۸۰ درصد شرح خدمات را برای بازنشستگان افزایش دادیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آموزش کارگران را جدی بگیریم و نظام استادی-شاگردی را راه بیندازیم. نرخ بیکاری استان مازندران از نرخ بیکاری متوسط کشوری پایین است و این قابل تقدیر است.
استاندار مازندران نیز با اشاره به اینکه روحیه جریان کارگری استان انقلابی بوده و دلبستگی ویژهای به نظام و انقلاب دارند، گفت: در یکسال گذشته برای پیگیری مطالبات کارگران بیشترین وقت را گذاشتیم.
سیدمحمود حسینیپور خاطرنشان کرد: به همین منظور قرارگاه دانش بنیان را در استان با حضور رؤسای دانشگاه تشکیل دادیم.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه بودجه کارآفرینی باید محقق شد، گفت: در حوزه درمان باید مشکلات رفع شود.
علی بابایی با اشاره به اینکه مجلس ثابت کرده در خدمت مردم است، گفت: مشکلات جامعه کارگری را با وحدت همه گروه های کارگری و کارفرمایی حل کنیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این نشست گفت: از اقداماتی که پس از ادغام سه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفت، تشکیل جلسات شورای هماهنگی در استانها با حضور ۱۰ دستگاه اجرایی تابعه وزارتخانه براساس دستورالعمل بوده است.
علی باقری هم افزایی و همدلی بیشتر مدیران کل دستگاه های اجرایی تابعه با یکدیگر و شرکای اجتماعی استان برای رفع مشکلات جامعه هدف را از اهداف تشکیل شورای هماهنگی عنوان کرد و افزود: تاکنون ۹۶ درصد مصوبات این شورا عملیاتی شده است.
Friday, 1 November , 2024