روایت‌هایی زندگی شهیده فاطمه اسدی و شهیده ناهید فاتحی باید بازتولید و در اختیار نسل جدید قرار گیرد مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت:روایت‌هایی چون زندگی شهیده فاطمه اسدی و شهیده ناهید فاتحی یا زنان ایثارگر کردستان، باید در قالب‌هایی چون انیمیشن، پادکست، تئاتر و هنرهای سنتی مانند پرده‌خوانی، بازتولید […]

روایت‌هایی زندگی شهیده فاطمه اسدی و شهیده ناهید فاتحی باید بازتولید و در اختیار نسل جدید قرار گیرد

مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت:روایت‌هایی چون زندگی شهیده فاطمه اسدی و شهیده ناهید فاتحی یا زنان ایثارگر کردستان، باید در قالب‌هایی چون انیمیشن، پادکست، تئاتر و هنرهای سنتی مانند پرده‌خوانی، بازتولید و در اختیار نسل جدید قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ سارا طالبی، مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی، در نشست تخصصی بانوان فعال فرهنگی استان کردستان که عصر امروز چهارشنبه۲۲اردیبهشت۱۴۰۴ در سالن کوثر سازمان تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، بر لزوم توجه ویژه به مسئله هویت زن ایرانی در شرایط امروز جامعه، هم‌افزایی بیشتر و گفتمان‌سازی مؤثر در حوزه زن و خانواده تاکید کرد.

طالبی با اشاره به دو راهبرد کلیدی طراحی‌شده در مرکز متبوع خود تحت عنوان فناوری روایت و فناوری گفتگو، افزود: در پاسخ به هجمه‌های رسانه‌ای متنوع علیه دختران و زنان ایرانی، باید گفتمان روایت زن پیشرو، مجاهد و موفق ایرانی را تقویت کنیم و در کنار آن، مهارت گفتگو بین قشر نخبگانی و عموم جامعه تقویت شود تا فاصله‌ی فکری موجود کاهش یابد.

مدیر مرکز راهبری امور بانوان سازمان تبلیغات، همچنین با اشاره به تجربه موفق برگزاری دوره بانوی مجاهد در ۲۸ استان کشور، گفت: این دوره در سه محور محتوایی، مهارتی و عملیاتی طراحی شده است و به دنبال آن است که زنان فعال و دغدغه‌مند بتوانند هم روایتگر باشند و هم در فضای عمومی جامعه، گفتگویی اثرگذار را شکل دهند.

وی با ذکر نمونه‌هایی از اقدامات میدانی این طرح، از جمله ساخت کلیپ‌هایی در موضوعاتی چون سقط جنین، طلاق و آسیب‌های اجتماعی، تأکید کرد: بانوان توانسته‌اند از دل جامعه، مسائلی را با مردم در میان بگذارند و تجربه‌های موفقی از اثرگذاری اجتماعی را رقم بزنند.

وی با تشریح اهداف و رویکردهای کلان سازمان تبلیغات اسلامی در حوزه بانوان، گفت: در جریان‌شناسی مسائل بانوان در عرصه فرهنگی کشور، به این جمع‌بندی رسیدیم که اصلی‌ترین چالش، مسئله هویت زن مسلمان ایرانی است؛ هویتی که در سال‌های اخیر کمتر روایت شده، تبیین نشده و نیازمند بازسازی است.

طالبی در ادامه با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره زن مجاهد ایرانی به‌عنوان معلم بشریت است گفت:زن مسلمان ایرانی امروز باید خود را واجد یک ماموریت تمدنی و تاثیر گذار بداند.

وی با اشاره به آمار شهدای زن در کردستان گفت: روایت‌هایی چون زندگی شهیده فاطمه اسدی و شهید ناهید فاتحی یا زنان ایثارگر کردستان، باید در قالب‌هایی چون انیمیشن، پادکست، تئاتر و هنرهای سنتی مانند پرده‌خوانی، بازتولید و در اختیار نسل جدید قرار گیرد.

طالبی بر ضرورت طراحی اقدامات مکمل فرهنگی ـ رسانه‌ای در استان کردستان به عنوان یکی از پیشگامان گفتمان‌سازی در حوزه زن و خانواده، بعنوان الگوی موفقی برای دیگر مناطق کشور اظهار امیدواری کرد.