معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در مراسم افتتاحیه نخستین دوره آموزشی فرهنگی دانشجویان بینالملل که به میزبانی دانشگاه علامهطباطبایی برگزار شده است، گفت: بدون حضور نخبگان کشورهای جهان اسلام، همگرایی این کشورها که از نیازهای جدی محسوب می شود، به واگرایی منجر خواهد شد. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل […]
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در مراسم افتتاحیه نخستین دوره آموزشی فرهنگی دانشجویان بینالملل که به میزبانی دانشگاه علامهطباطبایی برگزار شده است، گفت: بدون حضور نخبگان کشورهای جهان اسلام، همگرایی این کشورها که از نیازهای جدی محسوب می شود، به واگرایی منجر خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم/ سازمان امور دانشجویان، دکتر هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور در مراسم افتتاحیه نخستین دوره آموزشی، فرهنگی دانشجویان بینالملل که به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شده است، با بیان مطلب فوق اظهار داشت: از برگزاری این دورهها بدنبال آن هستیم که چالشها و مزیتهای جهان اسلام را مرور و درباره راهکارهای همگرایی اسلامی به گفت و گو بنشینیم.
دکتر داداشپور در ادامه با اشاره به چالشهای جدی در میان کشورهای جهان اسلام گفت: عدم تعامل سازنده نخبگان جهان اسلام با یکدیگر و فقدان درک مشترک نسبت به وضعیت موجود از چالشها محسوب میشود و باید با ارتباطات منسجم بین نخبگان جهان اسلام برای این چالش همفکری صورت بگیرد تا به نتایج مناسبی در این باره برسیم.
وی در ادامه به دوران طلایی جهان اسلام در سدههای نخستین اشاره کرد و یادآور شد : مسلمانان با الهام از آیات قرآن و تعالیم پیامبر اکرم “ص” و با مدد آموزههای دینی به پیشرفتهای علمی و فرهنگی چشمگیری دست یافتند و این دوران درست در زمانی بود که اروپا دوره رکود و تاریکی خود را سپری میکرد.
وی افزود: شاهکار مسلمانان بر این متمرکز شد که جنبش و تحولی در جهان پدید آوردند که تا قرن ها جامعه بشری از فیض آن بهرهمند بود.
معاون وزیر علوم مشکلات فعلی را فراتر از مرزهای جغرافیایی خواند و گفت برای رسیدن به جایگاه علمی برتر در جهان و بازگشت به عصر طلایی باید همه کشورهای جهان اسلام دست به دست هم دهند و به همگرایی برسند و مسائل را احصا و در حل آن بدنبال راهکارهای مشترک باشند و این مهم با دستیابی به یک درک مشترک بین دانشجویان بینالملل می تواند به تحقق برسد.
وی در پایان از برگزارکنندگان و دانشگاه علامه طباطبایی تقدیر کرد و از دانشجویان بینالملل خواست تا با استفاده از فرصت بدست آمده ضمن آشنایی با یکدیگر، مهارتهای ارتباطی و دانش خود را در ایجاد همگرایی افزایش دهند.
Monday, 28 October , 2024