رونمایی از مستند معرفی خوراکی‌های بومی سفره کردستان با حضور معاون گردشگری کشور و مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، از مستند آموزشی معرفی ٢٠ خوراکی استان کردستان در قالب لوح فشرده با عنوان ژه‌مه‌ن رونمایی شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ علی‌اصغر شالبافیان روز چهارشنبه ٢۵ بهمن‌ماه ١۴٠٢ درعلی […]

با حضور معاون گردشگری کشور و مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، از مستند آموزشی معرفی ٢٠ خوراکی استان کردستان در قالب لوح فشرده با عنوان ژه‌مه‌ن رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ علی‌اصغر شالبافیان روز چهارشنبه ٢۵ بهمن‌ماه ١۴٠٢ درعلی اصغر شالبافیان روز چهارشنبه ٢۵ بهمن‌ماه ١۴٠٢ در دومین نمایشگاه بین‌المللی رستوران، فست فود کترینگ، صنایع و تجهیزات وابسته واقع در سالن همایش‌های خلیج فارس، از مستند آموزشی معرفی ٢٠ خوراکی استان کردستان در قالب لوح فشرده با عنوان ژه‌مه‌ن رونمایی کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در آئین رونمایی از این مستند آموزشی گفت: در سال‌های اخیر گردشگری غذا به‌عنوان یکی از راه‌های جذب گردشگر در کشور شناخته شده و استان کردستان هم از این قاعده مستثنی نبوده و توانسته با ارائه غذاهای محلی متنوع گردشگران بسیاری را به این منطقه جذب کند.

او اظهار کرد:در تمام ایام سال دوره هایی آموزشی با هدف ارتقای سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا در تاسیسات گردشگری به ویژه اقامتگاه‌های سنتی و بوم‌گردی استان برگزار شده است.

مهرزاد افزود:خوشبختانه شرایطی برای گردشگران فراهم شده که در کنار اقامت، از نمادهای فرهنگی و طبیعی منطقه بازدید و از نزدیک با آداب و رسوم و آیین های محلی آمیخته شده با خوراک و نوشیدنی‌های استان آشنا شوند.