تخصیص بیش از ۳۹ میلیارد تومان به دستگاههای متولی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در کردستان مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان گفت: از سوی سازمان امور اجتماعی کشور در سال گذشته بیش از ۳۹ میلیارد تومان به منظور کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه نشاط و سرمایه اجتماعی از محل هدفمندی یارانهها […]
تخصیص بیش از ۳۹ میلیارد تومان به دستگاههای متولی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در کردستان
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان گفت: از سوی سازمان امور اجتماعی کشور در سال گذشته بیش از ۳۹ میلیارد تومان به منظور کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه نشاط و سرمایه اجتماعی از محل هدفمندی یارانهها به استانداری کردستان و ۲۰ دستگاه اجرایی استان اختصاص یافت.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛فرانک رستگار نسب روز چهارشنبه ۹ آبان ماه در جلسه شورای اجتماعی که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور ،استاندار کردستان و جمعی از مسئولان در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد:یکی از وظایف دولتها در هر جامعهای ایجاد بستر لازم برای تحقق امنیت اجتماعی است.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان گفت: در حال حاضر پنج آسیب شامل طلاق، اعتیاد، مفاسد اخلاقی، حاشیه نشینی و کودکان کار و خیابانی امار فزاینده ای دارد لذا شناخت انواع آسیبهای اجتماعی و راههای پیشگیری از آن برای دولت و ملت مهم و حیاتی است.
رستگار نسب با بیان اینکه توسعه بدون نگاه استراتژیک و عمیق به مباحث فرهنگی و اجتماعی محقق نخواهد شد، تاکید کرد: در هر نوع برنامه ریزی بایستی مسائل فرهنگی و اجتماعی در اولویت باشد.
وی از اختصاص بیش از ۳۹ میلیارد تومان به دستگاههای متولی جهت کاهش آسیبهای اجتماعی در استان از سوی سازمان امور اجتماعی کشور در سال ۱۴۰۲ به منظور کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه نشاط و سرمایه اجتماعی از محل هدفمندی یارانهها به استانداری کردستان و ۲۰ دستگاه اجرایی استان خبر داد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان ادامه داد: در سال جاری از سوی سازمان امور اجتماعی کشور بیش از ۱۴ میلیارد تومان به منظور کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه نشاط و سرمایه اجتماعی از محل هدفمندی یارانهها به استانداری کردستان و هفت دستگاه اجرایی استان اختصاص یافته است.
رستگار نسب در ادامه اقدامات شاخص و مورد نیاز و راهکارهای اجرایی جهت توسعه هوشمند با رویکرد فرهنگی و اجتماعی را بیان و اهم اقدامات و فعالیتهای حوزه اجتماعی استان را تشریح کرد.
وی به احداث و راه اندازی مجتمع چند منظوره توانمندسازی و آموزش ویژه زنان سرپرست خانواده، زنان بد سرپرست، کودکان کار و خیابانی، مردان بیکار و جوانان تحصیلکرده و دارای مهارت و توانمندسازی و ارتقای مشارکت اجتماعی سازمانهای مردم نهاد اشاره کرد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان، راه اندازی و فعال نمودن چهارباب خانه فرهنگی و اجتماعی در محلات نایسر، حسن آباد، ننله و کانی کوزله سنندج با مدیریت سمنها و همکاری معتمدین محلی برای توانمندسازی ساکنین محلات حاشیه نشین با هدف جلب مشارکت اهالی محله در راستای شناسایی و اولویت بندی مشکلات و مسائل هر محله و پیگیری برای رفع مشکلات را از دیگر اقدامات این حوزه عنوان کرد.
همچنین راه اندازی کمپ ماده ۱۶ در شهر سنندج در اوایل آذرماه سال ۱۴۰۱ و تخصیص اعتبار و تامین امکانات در راستای ارتقای این مرکز و راه اندازی آن در شهرستانهای تابعه از دیگر مواردی بود که وی به آن اشاره کرد.
Tuesday, 3 December , 2024