وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه لازم است دستگاه‌های دیگر به صورت عملیاتی در حوزه‌های مختلف به ما کمک کنند گفت: گستره جمعیتی بزرگی‌ داریم که بستر مناسبی برای فرهنگ سازی در زمینه‌های مختلف محسوب می شود و بنیاد شهید می‌تواند به خوبی از آن استفاده کند. به گزارش پایگاه خبری شهیدیاران به […]

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه لازم است دستگاه‌های دیگر به صورت عملیاتی در حوزه‌های مختلف به ما کمک کنند گفت: گستره جمعیتی بزرگی‌ داریم که بستر مناسبی برای فرهنگ سازی در زمینه‌های مختلف محسوب می شود و بنیاد شهید می‌تواند به خوبی از آن استفاده کند.

به گزارش پایگاه خبری شهیدیاران به نقل از ایسنا، یوسف نوری در جلسه شورای مشاوران وزراء در امور ایثارگران وزارتخانه ها و دستگاه‌های اجرایی که صبح امروز در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، با بیان اینکه شهید مطهری، قله روشنگری و تهذیب بود که در همین راه هم به شهادت رسید. شهیدان باهنر و رجایی، شهید تهرانی مقدم که دانش آموخته دانشگاه شهید رجایی بود و همچنین شهید همت، سردار خیبر، همگی معلم و آموزش و پرورشی بودند. آموزش و پرورش چنین مفاخری دارد.

وی افزود: نظام آموزش و پرورش است که می‌تواند این افراد و دانش آموزانی چون شهید بهنام محمدی و محمدحسین فهمیده را پرورش دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان ارزشمند بسیاری داریم که از نسل شهیدان و ادامه دهنده راه آنها هستند اظهار کرد: حدود ۴۹۰۰ معلم شهید و ۳۶ هزار دانش آموز شهید تقدیم کرده‌اند. آموزش و پرورش جایی است که جز با کمک مردم و نهادهای فراسازمانی اداره نمی شود. امروز افتخار کردم که بهترین مدارس ما از نظر حجاب و عفاف حتی در میان کشورهای اطراف، مدارس شاهد هستند، چرا تکثیر نکرده‌ایم؟.

نوری خطاب به مشاوران وزراء در امور ایثارگران افزود: لازم است دستگاه‌های دیگر به صورت عملیاتی در حوزه های مختلف به ما کمک کنند. نمی‌خواهیم صرفا هزینه هم کنید، ما شما را می‌خواهیم، پول نمی‌خواهیم.

وی ادامه داد: ۹۷۰ هزار نیروی انسانی داریم که با احتساب بازنشستگان که آن هم حدود ۹۷۰ هزار نفر هستند به حدود دو میلیون نفر می‌رسد. با درنظر گرفتن جمعیت ۱۵ میلیونی دانش آموزان، گستره جمعیتی بزرگی‌ داریم و بستر مناسبی برای فرهنگ سازی در زمینه های مختلف محسوب می شود که بنیاد شهید می‌تواند به خوبی از آن استفاده کند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: همچنین مدارس شاهد را به طور ویژه داریم که ۴۰۰ هزار دانش آموز دارد. در دانشگاه فرهنگیان نیز حدود ۱۰۰ هزار دانشجو داریم. اندازه آموزش و پرورش اندازه بزرگی است و می‌توان روی آن کار کرد و به نتیجه رسید.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه فرصتی فراهم شد تا ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر را در آموزش و پرورش جذب کنیم اظهار کرد: بسترهای دیگری هم مهیاست که می‌توانیم ایثارگران را نیز جذب کنیم.

به گزارش ایسنا، زهرا مظفر مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور ایثارگران نیز در این نشست به ارائه گزارشی از اقدامات آموزش و پرورش در امور ایثارگران پرداخت و گفت: آموزش و پرورش ابر دستگاه دولت است، براساس آخرین آمار از کارمندان استخدامی در دستگاه های اجرایی کشور، حدود ۹۷۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش داریم که با تعداد نیروی انسانی ۱۸ دستگاه اجرایی برابری می کند.

وی افزود: براساس قوانین مربوط و همچنین سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری بیش از ۱۰۳ هزار ایثارگر شاغل داریم که بیش از ۳۶ هزار نفر وابستگان شهدا هستند.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۳۶ هزار دانش آموز و ۴۰۰۰ معلم شهید گفت: در سال گذشته بیش از ۴۲ درصد جذب در حوزه ایثارگران و بیش از ۳۶ هزار تبدیل وضعیت در این بخش داشته‌ایم.

به گزارش ایسنا، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست با بیان اینکه همکارانم دو، سه کارویژه را دنبال می‌کنند گفت: آموزش و پرورش دستگاه و خانواده ارزشی است و ایثارگرانش نیازمندی هایی دارند که باید پاسخگوی آنها باشیم. از سوی دیگر امور ایثارگران وزارت آموزش و پرورش مورد مراجعه کارمندان غیرعضو خانواده ایثارگران هم هستند. به عنوان مثال خانواده های بسیاری تمایل به ثبت نام فرزندانشان در مدارس شاهد دارند.

وی افزود: باتوجه به جایگاهی که نیاز است امور ایثارگران به لحاظ اداری داشته باشند باید یک ساختار هماهنگ منسجمی در همه دستگاه‌ها داشته باشیم.

قاضی زاده با بیان اینکه ذات دستگاه آموزش و پرورش انسان ساز و نیروساز است و امیدواریم بتوانیم برنامه‌های تحول جدی در جذب نیروی انسانی کارآمد را در این وزارتخانه شاهد باشیم گفت: مثلا در نظام رتبه بندی معلمان رعایت مسائل فرهنگی به خصوص الگودهی در حوزه ایثار و شهادت دیده شده است؟ لازم است یک اتاق فکر جدی تشکیل شود که در کنار تولید محتوای کتب درسی، تربیت معلم و غیره قرار بگیرد و به غنای فرهنگ ایثار و شهادت کمک کند.