رئیس سازمان دامپزشکی کشور به شنونده‌های رادیو گفت‌وگو توصیه کرد در عید قربان، گوشت را حداقل ۲۴ ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنند به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان اصفهان ،سید محمد آقامیری، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مصاحبه با برنامه “صبح و گفتگو” دررابطه‌با […]

رئیس سازمان دامپزشکی کشور به شنونده‌های رادیو گفت‌وگو توصیه کرد در عید قربان، گوشت را حداقل ۲۴ ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان اصفهان ،سید محمد آقامیری، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مصاحبه با برنامه “صبح و گفتگو” دررابطه‌با قیمت نهاده‌ها و تأثیر آن بر قیمت گوشت گفت: در حوزه ترخیص نهاده‌ها، در گذشته ۲۰ تا ۲۵ روز زمان طول می‌کشید که موجب تأخیر در رسیدن نهاده به دست دامداران بود.

امروز سازمان دامپزشکی با بررسی فرایندها و فشارهایی که می‌آمد، سعی کردیم سرعت ترخیص افزایش یافته و در چارچوب قانون باشد و لذا ظرف ۵ روز نهاده از بندر ترخیص می‌شود.

وی با بیان این که کاهش زمانی موجب ماندگاری نهاده بیشتر در بازار و نگرانی‌ها شده است، افزود: در خصوص صادرات باید از وزارت جهاد کشاورزی پیگیری صورت گیرد.

اگر این سیاست به ما ابلاغ شود، در خدمت صادرکننده‌ها خواهیم بود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین در خصوص نگرانی‌های ناشی از تب کنگو گفت: جای نگرانی نیست اما نمی‌توان به این بیماری بی‌تفاوت بود.

آقامیری ادامه داد: یک نفر هم در صورت ابتلا به این بیماری زیاد است. ضمن این که کل بیماری در کنترل است و ما سم‌پاشی را در اماکن دامی سه برابر کرده‌ایم.

وی همچنین از مبارزه با عرضه دام زنده در کنار خیابان خبر داد و از مردم درخواست است به‌هیچ‌عنوان از افرادی که در کنار جاده و خیابان و خارج از شبکه دامپزشکی فعال هستند، هیچ گوشتی را خریداری نکنند چون این گوشت ممکن است هزاران آلودگی با خود داشته باشد.

به گفته آقامیری همچنین ممکن است گوشتِ دامی در این مکان‌ها عرضه شود که خوردن آن محل اشکال است؛ لذا مردم حتماً از مراکز تحت نظارت نظیر قصابی و هایپر مارکت‌ها گوشت مصرفی خود را تهیه نمایند.

وی همچنین میادین میوه‌وتره‌بار را تحت نظارت سازمان دامپزشکی عنوان کرد و گفت: قصابی در هر کوچه و محله وجود دارد و جای نگرانی نیست.

آقامیری درعین‌حال خرید دام غیربهداشتی را عامل تهدیدزای بسیاری از بیماری‌ها دانست و افزود: این بیماری‌ها نیز مردم را تهدید می‌کند.

حتی اگر گوشت را در اعیادی نظیر عید قربان خریداری می‌کنند، حتماً دام ذبح شده را بین ۰ تا ۴ درجه به مدت ۲۴ و جگر را به مدت ۴۸ ساعت نگهداری کنند و مطلقاً خام‌خواری نکنند.