رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با اشاره به نقش مهم شخصیت‌های تاریخی در تقویت هویت نسل جوان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند معرفی الگوهایی همچون سلمان فارسی به جامعه هستیم که در این راستا وظیفه دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی، تقویت هویت تاریخی و فرهنگی است. به گزارش پایگاه خبری شهید […]

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با اشاره به نقش مهم شخصیت‌های تاریخی در تقویت هویت نسل جوان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند معرفی الگوهایی همچون سلمان فارسی به جامعه هستیم که در این راستا وظیفه دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی، تقویت هویت تاریخی و فرهنگی است.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران،  پیام نجفی ، در نشست خبری دومین کنگره ملی سلمان فارسی با بیان اینکه برگزاری این کنگره یک رویداد ارزشمند فرهنگی، دینی و ملی است، اظهار کرد: سلمان فارسی، صحابه گرانقدر پیامبر اسلام (ص) و نمادی از وحدت و همدلی در جهان اسلام بوده است که امروزه بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم.

وی با اشاره به زادگاه سلمان فارسی و آثار تاریخی منسوب به او در منطقه‌ای از اصفهان افزود: این مکان‌ها باید به‌عنوان بخش مهمی از هویت فرهنگی و تاریخی ما حفظ و معرفی شود، زیرا نسل جوان نیازمند الگوهایی است که از نظر جغرافیایی و از لحاظ اعتقادی به آن‌ها نزدیک باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) تاکید کرد: دشمنان جهان اسلام با تولید محتواهای ضداسلامی و ضد ایرانی تلاش می‌کنند وحدت امت اسلامی را هدف قرار دهند، اما سلمان فارسی که در کنار اهل بیت پیامبر (ص) بوده است، نمونه‌ای کامل از شخصیتی است که می‌تواند نماد وحدت بین مسلمانان باشد.

نجفی با اشاره به اهمیت حفظ و بازسازی آثار تاریخی از جمله بقایای دیوارها و مسجد منسوب به سلمان فارسی گفت: موظف هستیم برای نسل آینده این میراث را حفظ کنیم، زیرا این آثار می‌توانند همچون نمادهای جهانی به انتقال فرهنگ و هویت ما به نسل‌های بعد کمک کنند.

وی ادامه داد: کشورهایی همچون هند با استفاده از شخصیت‌های تاریخی خود، هویتی فرهنگی ساخته‌اند که حتی گردشگران زیادی را جذب می‌کند، اما ما با وجود داشتن گنجینه‌های واقعی تاریخی و فرهنگی، از این ظرفیت به‌درستی استفاده نکرده‌ایم.

عضو شورای سیاست‌گذاری دومین کنگره ملی سلمان فارسی تصریح کرد: یکی از مشکلات ما نبود تربیت کافی متخصصان تاریخ و ادبیات است، در این راستا به متخصصانی نیاز داریم که تاریخ واقعی این سرزمین را پژوهش کنند و برای نسل جدید روایت کنند و نباید اجازه دهیم دیگران تاریخ ما را تحریف یا جایگزین کنند.

نجفی گفت: وظیفه دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی، تقویت هویت تاریخی و فرهنگی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها علاوه بر فعالیت علمی، وظیفه حمایت از فرهنگ‌سازی را نیز دارند، افزود: در دانشگاه آماده‌ایم تا در برگزاری این همایش و سایر رویدادهای فرهنگی همکاری کنیم، زیرا این همایش نه‌تنها به احیای هویت سلمان فارسی کمک می‌کند، بلکه به تقویت روحیه همدلی و اتحاد در جامعه اسلامی منجر خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) ضمن تقدیر از شهرداری اصفهان و دیگر نهادهای فرهنگی تاکید کرد: فعالیت‌های فرهنگی و تاریخی که شهرداری و سایر نهادها انجام می‌دهند، تأثیرات مثبتی برای دانشگاه و جامعه دارد که امیدوارم با همکاری و تلاش جمعی بتوانیم به بهترین شکل، از میراث فرهنگی و دینی خود حفاظت کنیم و آن را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.