راه کانون تخصصی خواهران ۲۵ کانون تخصصی خواهران در مساجد کردستان مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان از تاسیس و راه اندازی ۲۵ کانون تخصصی ویژه خواهران در مساجد استان خبر داد و گفت: دوره آموزشی مدیران این کانونها نهم آذر در سنندج برگزار میشود. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران […]
راه کانون تخصصی خواهران ۲۵ کانون تخصصی خواهران در مساجد کردستان
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان از تاسیس و راه اندازی ۲۵ کانون تخصصی ویژه خواهران در مساجد استان خبر داد و گفت: دوره آموزشی مدیران این کانونها نهم آذر در سنندج برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ بهزاد کیامهر در جلسه هماهنگی برگزاری دوره آموزشی مدیران کانونهای تخصصی خواهران در سنندج اظهار کرد: نظر به تبیین جایگاه و وظایف زن تراز انقلاب اسلامی از سوی مقام معظم رهبری، ضرورت نقش پذیری اجتماعی زن در گام دوم انقلاب و در سه ساحت خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی بیش از پیش احساس میشود.
وی با بیان اینکه مساجد به عنوان اصلیترین پایگاه و رکن فعالیتهای اجتماعی در نظام و تمدن اسلامی بایستی نسبت خود را به بانوان تعریف کند، افزود: ستاد هماهنگی کانونهای مساجد با توجه به این مهم و برای بهرهمندی از این ظرفیت عظیم و بیبدیل، تاسیس کانونهای فرهنگی هنری تخصصی خواهران را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان از تاسیس و راه اندازی ۲۵ کانون تخصصی ویژه خواهران در مساجد استان خبر داد و گفت: دوره آموزشی مدیران این کانونها نهم آذر در سنندج برگزار میشود.کیامهر ادامه داد: کانونهای فرهنگی هنری خواهران به منظور احیای نقش واقعی فرهنگی، آموزشی و تبلیغی مساجد، تربیت، رشد و توانمندسازی نیروهای متعهد انقلابی و کارآمد در حوزه فعالیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی در جوار مساجد و توسعه فرهنگ اصیل و ناب اسلامی ایرانی در مساجد ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه خواهران نقش مهمی در برگزاری فعالیتهای مختلف در مسجد دارند، افزود: بر همین اساس امکان ثبت کانون خواهران با پیشنهاد امام جماعت مسجد، شورای فرهنگی و مسئول کانون در سایت بچههای مسجد فراهم شده است.
کیامهر، به فعالیت ۶۰۰ باب کانون فرهنگی هنری مساجد در استان اشاره و عنوان کرد: سهمیه استان کردستان تا پایان سال جاری تاسیس ۳۱ باب کانون فرهنگی هنری خواهران است که خوشبختانه تا کنون قریب ۸۰ درصد این سهمیه تحقق یافته است.
وی تبیین نقش و جایگاه زن در تحقق تمدن نوین اسلامی، احیای گفتمان نظام زن و خانواده از منظر مقام معظم رهبری در بستر مسجد تراز اسلامی، تبیین وظایف برنامهریزان و فعالان حوزه زن و خانواده به منظور پیشرفت در عرصههای معنویت فکر، علم و زندگی، الگوسازی انتقال تجربیات و توانمندسازی مدیران کانونهای تخصصی خواهران، تقویت شبکههای بانوان در بستر کانونهای مساجد و ارتقاء سطح توانمندی خواهران را از مهمترین اهداف برگزاری دوره آموزشی مدیران کانونهای خواهران برشمرد.
Monday, 28 October , 2024