هنر «ما می‌توانیم» را برای دانشجویان تبیین کنیم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید هنر «ما می‌توانیم »را به‌خوبی برای دانشجویان تبیین کنیم و رابطه پدر و فرزندی یا مادر و فرزندی بین اساتید و دانشجویان وجود داشته و مشهود باشد. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی […]

هنر «ما می‌توانیم» را برای دانشجویان تبیین کنیم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید هنر «ما می‌توانیم »را به‌خوبی برای دانشجویان تبیین کنیم و رابطه پدر و فرزندی یا مادر و فرزندی بین اساتید و دانشجویان وجود داشته و مشهود باشد.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت/وبدا، دکتر بهرام عین‌اللهی در آیین اختتامیه نخستین دوره آموزشی و فرهنگی «همراه  با حکیمان »و تجلیل از اساتید برتر کشور در مشهد، اظهار کرد: کارهای فرهنگی پایانی ندارد و اختتامیه اولین دوره آموزشی و فرهنگی «همراه با حکیمان»  آغاز یک دوره جدید از انجام کارهای گسترده و اثرگذار آموزشی و فرهنگی است که برای انجام آنها و به فرموده رهبر معظم انقلاب، تلاش در جهت جهاد تبیین، باید شاکر خدای متعال باشیم و از خداوند بخواهیم که یاریگر ما در انجام درست وظایفمان باشد

وی بیان کرد: ما در برابر خونهای  پاک شهدا و ارزش های انقلاب که شهدا جان های پاک خود را نثار آن کردند،  مسئولیت داریم و باید این امانت الهی را در مسیر  آرمان‌های اسلامی حرکت دهیم و از نسلی به نسل دیگر  منتقل کنیم.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه توصیه می‌کنیم این دوره‌ها به‌طور مستمر در طول سال برگزار شود و تنها به ۳ ماه  تابستان اکتفا نگردد، گفت:  معتقدیم همانگونه که برای رشته تخصصی‌مان تلاش می‌کنیم باید در مسیر تعهد و معرفت افزایی دینی و انقلابی هم بکوشیم، زیرا تخصص را به تنهایی کافی نمی‌دانیم و تخصص، تعهد و بصیرت دینی و انقلابی باید در کنار هم قرار گیرند.
 
دکتر عین‌اللهی با بیان اینکه مهمترین مسأله جامعه، امیدآفرینی در جوانان است و این موضوعی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند، خاطرنشان کرد: هدف اصلی دشمنان ناامید کردن جوانان است و ما باید با امیدآفرینی در  این گروه سنی برای دستیابی آنان به جایگاه مرجعیت علمی تلاش کنیم و دشمنان را ناکام بگذاریم.
 
وزیر بهداشت گفت: معتقدیم استاد با شاگرد معنا می‌شود و مهمترین وظیفه‌ استاد، دانشجو پروری  است، دانشگاه را با استاد می‌شناسند و فرد آموزش دهنده باید به معنای حقیقی نقش استادی را  در همه ساحات و وجوه ایفا نماید.
 
وی اضافه کرد: آموزش اولین و مهمترین وظیفه اساتید است که امروز تحولی عظیم پیدا کرده و نمی توان تنها به دادن جزوه به دانشجویان اکتفا کرد، بلکه  باید از روزآمدترین و کاربردی‌ترین فناوری های  آموزشی بهره جست تا دانشجو با مهارت‌های نوین حرفه ای و تخصصی آشنا شود و در مسیر  پیشگیری و درمان از آنها استفاده کند.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که استاد باید از  تازه ترین دستاوردهای علمی و دانش روز برخوردار باشد، تصریح کرد: توصیه ما به همه اساتید این است که  مطالعه مستمر و روشمند  داشته باشند تا از اطلاعات ‌روز رشته تخصصی‌شان آگاه باشند و بتوانند به پرسش ها و ابهامات دانشجویان به جامع ترین روش پاسخ دهند.
 
دکتر عین‌اللهی با تاکید بر اینکه هنر استاد این است که مشکلات و گرفتاری‌های شخصی خود را به کلاس درس منتقل نکند، گفت:  هنر «ما می‌توانیم» را به‌خوبی برای دانشجویان تبیین کنیم، موضوعی که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر آن تاکید شده و اگر به‌خوبی دنبال شود تبلوری عظیم در همه عرصه ها ایجاد خواهد کرد.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که هدف اصلی ما تعلیم و تربیت دانشجویان است، عنوان کرد: اساتید در این سفر نورانی با امام رضا(ع) میثاق می‌بندند که کیفی ترین  خدمت را در حوزه تعلیم و تربیت ارائه کنند و  در این صورت مشمول توجهات حضرت علی بن موسی الرضا( ع) واقع شده و  آن امام همام نیز  یاری‌گرشان خواهد بود‌.
 
دکتر عین‌اللهی با بیان اینکه  ما بدون شک، قوی‌ترین حوزه سلامت منطقه ایم و جمهوری اسلامی ایران به برکت خون‌های پاک شهدا در بالاترین سطح دیپلماسی سلامت قرار دارد، خاطرنشان کرد: ما در مهار بیماری کرونا از  برترین کشورهای دنیا هستیم و با وجود تحریم‌های ظالمانه یکی از بهترین مدیریت‌ها را در این همه گیری داشتیم