معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نیروی انسانی کارآمد و توانمند مهمترین زیرساخت‌ توسعه و پیشرفت کشور است و دولت چهاردهم با رویکرد وفاق ملی، فرایند انتخاب مدیران را بر اساس شایستگی ‌در دستور کار قرار داده است. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، نصرالله بازوند ، در آیین […]

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نیروی انسانی کارآمد و توانمند مهمترین زیرساخت‌ توسعه و پیشرفت کشور است و دولت چهاردهم با رویکرد وفاق ملی، فرایند انتخاب مدیران را بر اساس شایستگی ‌در دستور کار قرار داده است.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، نصرالله بازوند ، در آیین تکریم و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در سالن همایش‌های این اداره کل افزود: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در فرایند انتخاب مدیران این وزارتخانه، تنها بر اساس شایستگی و نه سیاست، عمل می‌کند.

وی ادامه داد: برای انتخاب ۳۱ مدیرکل استان ۵۹۸ نفر فراخوان شدند و ۲ شرط لازم برای همه دواطلبان اعلام شد که یکی داشتن ۱۰ سال سابقه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگری داشتن سابقه مدیریت پایه بود.

وی اظهار داشت: در اصفهان هیچ چالشی برای انتخاب مدیرکل نداشتیم و نمایندگان استان هم همراهی خوبی با وزارتخانه داشتند و این خطه جزو استان‌های برتر و شاخص در حوزه مدیران شاخص در مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی محسوب می شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: این وزارتخانه تنظیم‌کننده موارد مرتبط با اشتغال بین دستگاه‌ها و بانک‌ها با هدف ایجاد اشتغال پایدار است.

بازوند، یکی از چالش های ایجاد اشتغال پایدار در کشور را ناترازی انرژی دانست و تاکید کرد: همه باید برای رفع این ناترازی که از موانع توسعه اشتغال پایدار است کمک کنیم و بدون تردید همراهی مردم در این زمینه راهگشاست.

وی اضافه کرد: چرا باید ایران چهار برابر تمام کشورهای اروپایی مصرف گاز داشته باشد، اگر رابطه ناترازی انرژی با اشتغال برای مردم تبیین شود، خود آنها در زمینه اصلاح مصرف پیشقدم خواهند شد که البته مصرف بهینه باید در همه زمینه‌ها دنبال شود.

معاون وزیر تعاون یادآور شد: امسال افزون بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال صرف خرید گندم شد اما بر اساس برآوردها حدود ۴۰ درصد گندم کشور بر اثر ضایعات هدر می‌رود که اسراف زیادی است و در این حوزه هم مردم باید مصرف بهینه را الگو قرار دهند.

وی گفت: تشکل‌های کارگری، تعاونی‌ها و ذی‌نفعان می‌توانند در تحقق اهداف دولت چهاردهم در راستای وفاق و اصلاح الگوی مصرف تاثیرگذار باشند و می توان از این ظرفیت برای پشیبرد اهداف کلان کشور بهره بُرد.

ارائه ۱۲۱ خدمت توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مردم

مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در گفت: ۱۲۱ خدمت توسط این اداره کل به مردم ارائه می شود که یک مورد از آنها، رسیدگی به بیش از ۳۶ هزار دادخواست دعاوی حوزه کار است که در شورا های حل اختلاف کار استان مطرح، بررسی و برطرف می‌شود.

میثم مداحی ادامه داد: کمبود نیروی انسانی از مشکلات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است و مجموع خدماتی که تنها در اداره شهرستان اصفهان این اداره کل ارائه می شود معادل بیش از هفت استان کشور است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود بیش از یک میلیون ۳۰۰ هزار بیمه شده در استان، تنها ۳۲ کارمند برای هر یکصد هزار بیمه شده وجود دارد که بسیار کمتر از اغلب استان‌های کشور است.

وی اظهار داشت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بر اساس اعلام معاون روابط کار وزارت، پس از ۱۵ سال با کسب ۹۶.۵ امتیاز در بین همه ادارات کل استان‌های کشور موفق به اخذ رُتبه نخست کشور در حوزه روابط کار شد.

مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان اضافه کرد: طرح زیست بوم ملی اشتغال با ۱۰ مؤلفه اصلی بازار کار برای نخستین بار در استان اصفهان اجرایی و موجب کاهش ۱.۴ درصدی نرخ بیکاری در استان شد.

وی گفت: اجرای طرح بزرگ کالابرگ الکترونیک در سراسر استان که زمینه خرید ۷.۱ همتی اقلام اساسی را فراهم کرد، از دیگر اقدامات این اداره کل است که بواسطه آن زمینه نظارت و تأمین بموقع کالاهای اساسی برای فروشگاه‌های توزیع کننده کالاها صورت پذیرفت.

مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان بیان کرد: کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های حل اختلاف کار، افتتاح شعبه شمال شهر اصفهان اداره کار، راه اندازی سامانه تلفنی مشاوره روابط کار، تحقق حقوق شهروندی، پیگیری تفویض اختیار، بررسی و تأیید طرح طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی برای تحقق عدالت مُزدی، توسعه ظرفیت های مدیریتی و افزایش نیروی انسانی از مهمترین اقدامات این اداره کل در سه سال گذشته بوده است.