معاون اقتصادی استانداری اصفهان گفت: عملیات احداث نخستین دهکده لجستیک(بندر خشک) کشور، بهمن سالجاری با مشارکت بخش خصوصی و نظارت دولت در شرق استان آغاز میشود. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، کوروش خسروی در نشست هماهنگی احداث نخستین دهکده لجستیک(بندر خشک) کشور افزود: پس از ۱۰ سال پیگیری استان، در سال ۱۴۰۱ موافقت اصولی […]
معاون اقتصادی استانداری اصفهان گفت: عملیات احداث نخستین دهکده لجستیک(بندر خشک) کشور، بهمن سالجاری با مشارکت بخش خصوصی و نظارت دولت در شرق استان آغاز میشود.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، کوروش خسروی در نشست هماهنگی احداث نخستین دهکده لجستیک(بندر خشک) کشور افزود: پس از ۱۰ سال پیگیری استان، در سال ۱۴۰۱ موافقت اصولی برای احداث نخستین دهکده لجستیک(بندر خشک) کشور اخذ شد و اکنون این پروژه در مرحله آمادهسازی و کلنگزنی فاز نخست آن با مشارکت بخش خصوصی و نظارت دولت است.
وی ادامه داد: دهکده لجستیک که بعنوان بندر خشک نیز شناخته میشود، در منطقه شرق اصفهان و در نزدیک ایستگاه راهآهن «سیستان »جانمایی شده است و این پروژه نقش موثری در بهبود حمل و نقل، کاهش ترافیک و ایجاد اشتغال در منطقه، استان و کشور خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: مجوز لازم برای احداث این دهکده که نخستین نوع آن در کشور است، سالهای گذشته اخذ و بعنوان پروژهای ملی، جزو بزرگترین هابهای حمل و نقلی کشور شناخته شده است.
خسروی اظهار داشت: اصفهان بدلیل همجواری با ۹ استان، نقش مهمی در ترانزیت کالا در سطح منطقه و کشور دارد و احداث نخستین دهکده لجستیک(بندر خشک) کشور میتواند این مزیت را نیز تقویت کند.
وی تصریح کرد: برای این مجموعه تاسیسات اتصال به خطوط ریلی، بارگیری و تخلیه بار، انبارهای خشک و سردخانهها، ترمینال کانتینر و خدمات ارزش افزوده و تأثیرات اقتصادی و اجتماعی پیش بینی شده است.
معاون اقتصادی استانداری اصفهان اضافه کرد: با راهاندازی این دهکده، هزینههای تولید و جابهجایی کالا کاهش و سرعت تولید و نقل و انتقال بار افزایش خواهد یافت و در عین حال بعنوان یک محل جذب سرمایهگذاری در کشور نیز مطرح خواهد بود.
وی یادآور شد: تحقیقات میدانی و مکانیابی این پروژه توسط دانشگاههای معتبر استان انجام شده و طرح آن در کارگروههای اقتصادی و شورای برنامهریزی و توسعه استان مورد تأیید قرار گرفته است.
اصفهان بعنوان یکی از بزرگترین هابهای حمل و نقل کشور نقش مهمی در ترانزیت داخلی و خارجی کالاها دارد بطوری که حجم بار جابهجا شده در این استان در حوزه حمل و نقل زمینی افزون بر ۵۴ میلیون تُن و در حوزه ریلی نیز بالغ بر ۱۰ میلیون تُن در سال است.
«هاب لجستیکی» (Logistics Hub)، مرکزی است که در آن تمام فعالیتهای سازماندهی، تفکیک، هماهنگی، توزیع و حمل و نقل کالا از طرف واحدهای مختلف تجاری و توسط اپراتورهای مختلف صورت میگیرد.
Sunday, 19 January , 2025