اصناف و بازاریان رسالت بزرگی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی دارند مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: اصناف و بازاریان با توجه به وظیفه‌ خطیری که دارند علاوه بر تولید، توزیع کالا و ارائه خدمات به مردم، رسالت بزرگتری هم در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی دارند. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ بختیار […]

اصناف و بازاریان رسالت بزرگی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی دارند

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: اصناف و بازاریان با توجه به وظیفه‌ خطیری که دارند علاوه بر تولید، توزیع کالا و ارائه خدمات به مردم، رسالت بزرگتری هم در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی دارند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ بختیار خلیقی در نشست هم اندیشی اصناف و فعالان فرهنگی استان کردستان، گفت: اصناف و بازریان مجموعه بزرگی از نهادهای مردمی در سطح کشور بوده و قشر عظیمی را در سطح جامعه به خود اختصاص داده اند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۹۰ هزار واحد صنفی در کردستان وجود دارند و این جامعه عظیم به مردم ارائه خدمت می کنند، اظهار داشت: رسیدگی و حل مشکلات اصناف باید یکی از اولویت‌های مسئولان باشد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: بحث صدور مجوز ایجاد شهرک‌های صنفی تخصصی به صورت ویژه پیگیری شده و به همت مسئولان استان اکنون ۵ مجوز برای شهرستان‌های مریوان، قروه و سنندج صادر شده است.
خلیقی ادامه داد: انتظار می‌رود در آینده نزدیک در شهرستان دیگر استان شاهد ایجاد شهرک‌های صنفی تخصصی و ساماندهی صنوف آلاینده باشیم.
وی یادآور شد:اصناف و بازاریان با توجه به وظیفه‌ خطیری که دارند علاوه بر تولید، توزیع کالا و ارائه خدمات به مردم، رسالت بزرگتری هم در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی دارند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: اصناف در دوران ۸ سال دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی یکی از اساسی ترین و محوری ترین نقش ها را داشتند.
خلیقی گفت: بازاریان و اصناف سربازان خط مقدم اقتصادی کشور هستند و انتظار می‌رود با تمام توان در این خصوص به شکل احسن در کنار دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور گام بردارند.
وی اظهار داشت: کردستان یکی از استان های ثروتمند کشور است و علاوه بر ظرفیت گردشگری و کشاورزی در حوزه معدن نیز در کشور حرف برای گفتن دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: زیر سایه برکات نظام اسلامی و انقلاب ایران، طرح تحول ۳ جانبه زمین شناسی در کردستان اجرایی و ۱۲۱ محدوده معدنی امیدبخش جدید در کردستان شناسایی شده است.
خلیقی ادامه داد: حدود ۷۰ محدوده صنعتی در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد و همین حرکت زمینه ساز حرکت به سمت صنعتی شدن کردستان خواهد بود.
وی یادآور شد:با توجه به دولت وفاق ملی انشالله این روند در کردستان ادامه خواهد داشت و شاهد شکوفایی هرچه بیشتر کردستان خواهیم شد.