معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، مهمترین رویکرد کردستان در نمایشگاه گردشگری تهران سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان گفت: مهمترین رویکرد استان کردستان در شانزدهمین نمایشگاه گردشگری تهران، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، قابلیتها و پتانسیلهای گردشگری و صنایعدستی و جذب توریست بود. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛منصور مهرزاد در اینباره اظهار کرد: […]
معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، مهمترین رویکرد کردستان در نمایشگاه گردشگری تهران
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان گفت: مهمترین رویکرد استان کردستان در شانزدهمین نمایشگاه گردشگری تهران، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، قابلیتها و پتانسیلهای گردشگری و صنایعدستی و جذب توریست بود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛منصور مهرزاد در اینباره اظهار کرد: شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و سیوششمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران در حالی برگزار شد که علاوه بر دستگاههای دولتی، بخش خصوصی و شرکتهای مرتبط و چند کشور همسایه نیز رونقدهنده این نمایشگاه بودند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان ضمن ابراز خرسندی از حضور فعال و پررنگ استان کردستان در این نمایشگاه افزود: خوشبختانه استان کردستان توانست در این رویداد فرهنگی به مهمترین دستاوردهای از پیش تعیین شده که همان معرفی جاذبههای گردشگری و توانمندیهای حوزه صنایعدستی، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، جذب گردشگر و افزایش و انجام تعاملات بینالمللی بود، برسد.
او عنوان کرد: در غرفه اصلی گردشگری استان که در سالن ۳۸A و در فضایی به مساحت ۲۰۳ متر مربع برپا شده بود، علاوه بر بخش دولتی بهعنوان برنامهریز و سیاستگذار، نمایندههای بخش خصوصی استان در قالب ۱۲ کانتر شامل جامعه حرفهای هتلداران و مهمانپذیرها، انجمن دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی، جامعه اقامتگاههای بومگردی، انجمن راهنمایان گردشگری و گردشگری مجازی حضوری فعال داشتند، که با استقبال گسترده مسئولان کشوری، استانی و بازدیدکنندگان واقع شد.
مهرزاد افزود: همچنین در این غرفه تولیدات مریوان شهر جهانی کلاش، کاکوی سفلی روستای ملی گلیمبافی، سنندج شهر خلاق موسیقی و دیوزناو روستای ملی ارغوانبافی معرفی و ارائه شد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان بیان کرد: معرفی بستههای سرمایهگذاری شهرداری سنندج و منطقه اقلیم کردستان عراق نیز از دیگر بخشهای فعال غرفه استان در این نمایشگاه بود.
او یادآور شد: در سالن ۸ این نمایشگاه و در فضایی به مساحت ۱۲۳ مترمربع نیز، ۱۲ غرفه صنایعدستی از جمله نازککاری، ساز کوبهای، ارغوانبافی، میناکاری، قلمزنی، سفالگری، البسه محلی و…در معرض دید عموم قرار گرفت.
مهرزاد اظهار کرد: حضور در این نمایشگاه علاوه بر معرفی عملکرد، فعالیتها، دستاوردها و قابلیتهای استان در حوزه گردشگری و صنایعدستی، فرصت مغتنمی بود تا استان کردستان از تجربیات سایر استانها و بخشهای خصوصی فعال در حوزه هایمختلف گردشگری و صنایعدستی بهرهمند شود.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان گفت: شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایعوابسته و سیوششمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران روز جمعه ۲۱ بهمنماه سالجاری پس از ۴ روز فعالیت مستمر در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران به کار خود پایان داد.
Friday, 1 November , 2024