اصفهان از لحاظ حق بیمه تولیدی، در رتبه دوم کشور قرار دارد زهرا نصیری رییس شورای هماهنگی بیمه های استان اصفهان گفت: اصفهان در سال ۱۴۰۲ از لحاظ حق بیمه تولیدی، پس از تهران در رتبه دوم کشور پس از تهران قرار دارد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، سید علیرضا سمائی اظهار […]
اصفهان از لحاظ حق بیمه تولیدی، در رتبه دوم کشور قرار دارد
زهرا نصیری
رییس شورای هماهنگی بیمه های استان اصفهان گفت: اصفهان در سال ۱۴۰۲ از لحاظ حق بیمه تولیدی، پس از تهران در رتبه دوم کشور پس از تهران قرار دارد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، سید علیرضا سمائی اظهار داشت: حق بیمه تولیدی در استان اصفهان در سال گذشته بالغ بر ۱۶۷ هزار میلیارد ریال میباشد که این رقم معادل ۹۸/۵ درصد حق بیمه تولیدی کل کشور است.
وی همچنین اشاره نمود سهم استان اصفهان از کل خسارت پرداختی توسط صنعت بیمه درکشور به میزان 39/6 درصد در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۰۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال میباشد
رییس شورای هماهنگی بیمه های استان اصفهان همچنین با اشاره به فعالیت ۲۵ شرکت بیمه گر در این استان، اظهار داشت: ضریب نفوذ بیمه در استان اصفهان، ۲/۱ درصد است.
وی با بیان اینکه نامگذاری یک روز در تقویم رسمی کشور به نام روز صنعت بیمه، نشان دهنده اهمیت جایگاه و نقش این صنعت در توسعه کشور است، افزود: امنیت سرمایه گذاری در دو بخش تولید و خدمات در گرو احساس امنیت مالی و روانی است و صنعت بیمه نهادی اعتماد آفرین و اطمینان بخش است که در امنیت افزایی سایر نهادهای اقتصادی نقش موثری دارد.
سمائی گفت: صنعت بیمه به عنوان یکی از عوامل افزایش تاب آوری جامعه در مقابل مشکلات و بلایای طبیعی است و همه نهادها باید در فرهنگسازی این صنعت مهم در بین اقشار مختلف جامعه تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه صنعت بیمه به عنوان یکی از شاخصهای توسعه یافتگی در دنیا محسوب می شود، ادامه داد: به طور کلی نقش اصلی بیمه کاهش ریسک هاست و هر چه احتمال ریسک در کسب و کارها افزایش یابد احتمال سرمایه گذاری در آن بخش کمتر خواهد بود و اینجاست که شرکتهای بیمه در اقتصاد و اقتصاد مقاومتی نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.
رییس شورای هماهنگی بیمه های استان اصفهان یکی از کار ویژه های اصلی این صنعت را برداشتن بار از روی دوش دولت ها در وقوع حوادث طبیعی و زیانهای همگانی دانست و گفت: یکی از چالش های اصلی ما در استان نوع نگاهی است که دستگاهها و نهادها نسبت به فرهنگسازی این صنعت دارند که این مهم باید توسط رسانه ها اصلاح شده و در سطح جامعه نیز تسری پیدا کند.
وی با اشاره به چالش دیگر این صنعت در استان اصفهان، اظهار داشت: برخی از شرکت ها و صنایع بزرگ استان اصفهان مناقصه ها و محصولات بیمه ای خود را از خارج از استان تهیه می کنند که این امر متاسفانه ضریب نفوذ و تولید حق بیمه استان را کاهش خواهد داد.
نائب رییس شورای هماهنگی شرکتهای بیمه بازرگانی استان اصفهان نیز در این نشست با اشاره به چالشهای صنعت بیمه گفت: فرهنگسازی در حوزه بیمه در کل کشور بدرستی صورت نگرفته است و رسانهها میتوانند زمینهسازی لازم را در این حوزه بخوبی انجام دهند.
در ادامه نیز بزرگپور درخصوص ویژگیهای بیمه نامه عیوب اساسی و پنهان ساختمان و لزوم اجباری شدن آن توسط شهرداریها توضیحاتی را ارائه نمود .
استاد رحیمی ؛ دبیر شورای هماهنگی استان نیز با اشاره به نقش فناوریهای نوین درصنعت بیمه و بهرمندی شرکتها از این فناوریها در زمینه صدور و خسارت ، ابراز امیدواری کرد که درآینده نزدیک شاهد تحولات بنیادی در ارائه خدمات بیمه ای به ذینفعان باشیم .
وی با تاکید بر اهمیت تعامل و ارتباط بیشتر بین صنعت بیمه و رسانهها افزود: بر اساس برنامهریزی انجام شده نشستهای خبری هیات رییسه شورای هماهنگی شرکتهای بیمه بازرگانی استان بصورت فصلی برگزار خواهد شد .
Thursday, 5 December , 2024