احیا و پیشرفت پتانسیلهای غنی اقتصاد، تولید واشتغال در کردستان نیازمند تلاش مدیرانی همچون دکتر زارعی کوشا است مصاحبه اختصاصی پایگاه خبری شهید یاران با دکتر انور سقزی معاونت کل و هماهگ کننده نهضت اجتماعی جوانان استان کردستان با محوریت شرایط اقتصادی کردستان در دولت سیزدهم و مدیریت دکتر اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان. به […]
احیا و پیشرفت پتانسیلهای غنی اقتصاد، تولید واشتغال در کردستان نیازمند تلاش مدیرانی همچون دکتر زارعی کوشا است
مصاحبه اختصاصی پایگاه خبری شهید یاران با دکتر انور سقزی معاونت کل و هماهگ کننده نهضت اجتماعی جوانان استان کردستان با محوریت شرایط اقتصادی کردستان در دولت سیزدهم و مدیریت دکتر اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ دکتر انور سقزی معاونت کل و هماهگ کننده نهضت اجتماعی جوانان استان کردستان اظهار کرد: اقتصاد یک مقوله بسیار مهم و پیچده ایست که در هر جامعه بایستی یک تیم متخصص و ویژه در عرصه های مختلف مدیریت و نظارت آنلاین آن را بر اساس روند بازار جهانی وبه نسبت شرایط آن کشور را بر عهده بگیرند.
دکتر سقزی گفت: وقتی صحبت از سعود وسقوط اقتصاد یک کشور به میان می آید ناخوداگاه آنتن تمام رسانه ها بر روی چگونگی و دلایل آن زوم می شود که چه عواملی باعث شده تا اقتصاد آن کشور دچار تنزل شود.
وی گفت: دولت آقای روحانی در طول هشت سال، با بی تدبیری مدیران ناکار آمد تیشه های زیادی به ریشه اقتصاد کشور ایران وارد کرد، زخمهایی اقتصادی که شاید سالها طول بکشد تا اقتصاد دانان بتوانند پازلهای جابجا شده و جایگاه تنزل یافته آن را تا حدودی به مکان اصلی خود باز گردانند.
سقزی افزود: استان کردستان جز محدود استانهایست که دارای توپوگرافی جغرافیای خاص منطقه ای از لحاظ آب و هوای مناسب به جهت کشاورزی و دامپروری از نعمات خدادادی بی شماری بهرمند است که زمینه ایجاد انواع فرصتهای شغلی بزرگ وکوچک زیادی را فراهم می کند که در راس آن مدیران دلسوز، متخصص، کاردان و دغدغه مند را می طلبد که با تمام توان خود گزینه های ارزشمند منابع انسانی وطبیعی این پتانسیلها را احیا و به مرحله رشد، توسعه وتولید برسانند.
او به وضعیت وخیم اقتصاد کردستان که طی سنوات اخیر به آن ضربه های شدیدی وارد شده اشاره کرد وگفت:در تمام این سالها هر کدام از مدیران یکی پس از دیگری بیش از پیش هر کدام نغمه نا کارآمدی خود را در این استان برجای گذاشته و آسیب بسیار جدی بر پیکره اقتصاد عظیم این استان وارد کردند که مدتها طول میکشد تا با راهکارهای اساسی و بهره گرفتن از مدیران جهادی و دغدغه مند بخشی از آن را حل کرد.
معاونت کل و هماهگ کننده نهضت اجتماعی جوانان استان کردستان افزود: با ورود دولت سیزدهم انتظار می رفت امید به بهبود بخشی اقتصاد کردستان با رویکردی جدی و نوین این زخم کهنه به مرحله درمان برسد و ماراتن مدیرانی که یکی پس از دیگری که هیچ دردی را از مشکلات این استان دوا نکردند، به پایان برسد و مدیران جهادی و کاردان به میدان عمل بی آیند و امیدواریم این انتظار به تحقق کامل و نهایی برسد.
وی عنوان کرد: انتصاب دکتر اسماعیل زارعی کوشا به عنوان استاندار کردستان برگ زرینی از جهش های تولید، توسعه، پشرفت وآبادانی وهمچنین ایجاد روحیه اعتماد در بین مردم را که توسط کم کاریهای مدیرانی که طی سنوات گذشته از بین رفته بود را در استان کردستان در طول یک سال از گذشت مسئولیت ایشان احیا شد.
سقزی به فعالیتها چشمگیر استاندار کردستان طی دو سال از مسئولیت ایشان گریزی زد وگفت:زارعی کوشا جزو نادر مدیرانی بود که برای خدمت به مردم وآبادانی کردستان شب و روز را به هم می دوخت تا نا کارآمدی مسئولان سنوات گذشته را که به لیست رویاهای تحقق ناپذیر مردم این دیار پیوسته بود را احیا کند.
سقزی افزود: لازم به ذکر است پرانتز باز کنیم و از خط راه آهن ریلی همدان _سنندج و فرودگاه سقز که به صورت تشریفاتی وفرمالیته و در حضور تریبون رسانه ها چند بار افتتاح گردید هم اشاره ای داشته باشیم که دکتر زارعی کوشا پس از گذشت دو سال از مسئولیت خود با رایزنیهای مکرر خود توانست میزان اعتبارات لازم را برای روند این پروژه ۱۸ ساله را نظر بگیرد تا فعالیت آن دوباره از سر گرفته شود.
وی همچنین به دیگر فعالیت ارزشمند وماندگار دکتر زارعی کوشا در جهت پروژه انتقال آب شرب از سد آزاد که جزو مطالبات بحق مردم شهرستان سنندج بود،اشاره کرد وگفت: این پروژه ارزشمند در طول هشت ماه به مرحله بهره برداری رسید که این مهم نشان از سرعت عمل و درایت یک مسئول جهادی وپای کار است که به راستی یک الگوی مهم در جهت فرهنگ سازی و عملکرد دیگر مسئولان در دستگاههای استان وکشور بسیار کارساز خواهد بود.
دکتر سقزی رشد وتوسعه اقتصاد دست وپاشکسته کردستان را مدیون ومرهون استاندار پر تلاش و الحق کوشا استان کردستان عنوان کرد و افزود: برگزاری جشنواره های توت فرنگی، انار، گلاب گیری و… در حوزه کشاورزی و تولید را با رویکرد رونق وتوسعه اقتصادی و ایجاد روحیه نشاط بخشی اجتماعی در بین مردم استان کردستان یکی دیگر از فعالیتهای مستمر وتاثیر گذار در استان بود که جدای از منابع و زیرساختهای اقتصادی و پیشبرد توسعه گردشگری، درجهت رشد و تنوع فرهنگی هم بسیار کارساز و اثر بخش بوده است.
وی عنوان کرد: اگر همه مسئولان استان هر کدام در عرصه مسئولیت وخدمت خود صادقانه و جهادی فعالیت داشته باشند، انتظار می رود در کمترین زمان ممکن اقتصاد کردستان در جایگاه اصلی خود قوت بگیرد و ریشه فقر و بیکاری و آسیبهای اجتماعی نیز به مرور کاهش می یابد.
معاونت کل و هماهگ کننده نهضت اجتماعی جوانان استان کردستان احیا و پیشرفت پتانسیلهای غنی اقتصاد، تولید واشتغال در کردستان را نیازمند تلاش مدیرانی همچون دکتر زارعی کوشا دانست وافزود: خداوند منان را شاکریم که در استانی زندگی میکنیم دارای منابع ارزشمندی همچون معادن طلا، چشمه های آب شیرین وخاک حاصلخیز است و در جهت ایجاد هر گونه اشتغالزایی شرایط امید بخشی را برای هر گونه سرمایه گذاری را فراهم میکند. لذا باید مدیران هم در این راستا سرمایه گذاران وتولید کنندگان را همراهی کنند تا در زمینه های رشد و اشتغالزایی بهتر به نسبت شرایط موجود این استان عملکرد چشمگیری داشته باشند.
Friday, 8 November , 2024