مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان در نشست خبری مدیران عامل صنعت برق اصفهان با اصحاب رسانه با اشاره به این که مدیریت استان ساخت ۵۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی را تا سال ۱۴۰۶ در استان هدفگذاری کرده است، گفت:مهمترین مانع این کار را تأمین منابع مالی برای واردات تجهیزات نیروگاه خورشیدی است. به گزارش پایگاه خبری […]
مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان در نشست خبری مدیران عامل صنعت برق اصفهان با اصحاب رسانه با اشاره به این که مدیریت استان ساخت ۵۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی را تا سال ۱۴۰۶ در استان هدفگذاری کرده است، گفت:مهمترین مانع این کار را تأمین منابع مالی برای واردات تجهیزات نیروگاه خورشیدی است.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، سعید محسنی با بیان این که میزان برق مصرفی کشور در حال حاضر حدود ۵۹ هزار مگاوات است گفت: علت خاموشی در کشور که از نیمه دوم فروردینماه امسال شروع شده، ناشی از اُفت ۴۰ درصدی منابع آب سدهای کشور و کاهش ظرفیت نیروگاههای برقآبی، از مدار خارجشدن نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی اتمی بوشهر به دلیل انجام سوختگذاری، تعمیر بخشی از نیروگاههای حرارتی، افزایش دمای هوا و همچنین افزایش ۹ هزار مگاوات تقاضای مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
محسنی ، با اشاره به نامگذاری امسال به نام «سرمایهگذاری برای تولید»، افزود: یکی از زیرساختهای تولید، تأمین برق بوده و صنعت برق کشور موظف به تأمین برق مورد نیاز بخش تولید است.
وی با بیان این که تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور، ساخت ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور برنامهریزیشده است گفت: علاوه بر افزایش تولید، باید به بهینهسازی و کاهش مصرف برق نیز توجه شود؛ چون هزینه بهینهسازی و کاهش مصرف برق نسبت به ساخت نیروگاه جدید بسیار کمتر است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان افزود: با احداث نیروگاههای جدید و بهینهسازی، ناترازی انرژی برق در کشور در کمتر از یک دهه آینده بر طرف خواهد شد.
محسنی با بیان این که هماهنگی بسیار خوبی در استان اصفهان برای واگذاری زمین به سرمایهگذاران بهمنظور ساخت نیروگاه خورشیدی ایجاد شده است گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۲۷۰۰ هکتار زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی در استان تخصیصدادهشده است؛ ولی اگر سرمایهگذار در زمان تعیین شده به ساخت نیروگاه اقدام نکند، زمین خلعید و به سرمایهگذار دیگر واگذار میشود.
وی افزود: با پیگیریهای مجموعه صنعت برق استان، بخش زیای از اختیارات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) برای تسریع و تسهیل صدور مجوز ساخت نیروگاه خورشیدی به استان اصفهان تفویض شده است و دراینرابطه دفتر مشاوره سرمایهگذاری انرژی خورشیدی نیز باهدف تسهیل فرایند اخذ مجوزها ،حمایت از سرمایهگذاران و توسعه انرژیهای پاک در شرکت برق منطقهای اصفهان افتتاح شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان با بیان این که صنایع بزرگ با برق مصرفی بالای ۷ مگاوات نظیر مجتمع فولاد مبارکه و کارخانههای تولید سیمان، طرف قرارداد برق منطقهای اصفهان هستند گفت: طبق ماده ۴ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق، صنایع انرژی بر مکلفاند تا پایان سال ۱۴۰۷، پنج درصد برق مصرفی خود را تولید کنند و در صورت عدم احداث نیروگاه، در اولویت برنامه های مدیریت مصرف بار قرار خواهند گرفت .
محسنی با اشاره به این که مدیریت استان ساخت ۵۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی را تا سال ۱۴۰۶ در استان هدفگذاری کرده است، مهمترین مانع این کار را تأمین منابع مالی برای واردات تجهیزات نیروگاه خورشیدی دانست و گفت: برای تولید هر کیلووات انرژی خورشیدی حدود ۱۵۰ دلار اعتبار نیاز است که با احتساب ساخت ۵۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان، اعتبار زیادی باید تخصیص شود.
گفتنی است؛ نشست خبری مدیران عامل صنعت برق اصفهان به منظور بررسی برنامههای مدیریت بار و ناترازیهای موجود، همچنین اهمیت مدیریت مصرف برق و فرهنگسازی در این زمینه با حضور بیش از ۵۰ خبرنگار در سالن جلسات دکتر حسابی شرکت برق منطقهای اصفهان برگزار شد.
Monday, 5 May , 2025